Προσπαθεί με νύχια και με δόντια να μην φανεί: Κάτι κρύβει η Αμαλία Κωστοπούλου στη νέα φώτο με τον σύντροφό της

Η Αμαλία Κωστοπούλου έχει εκδηλώσει έντονη δραστηριότητα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πρόσφατα, κοινοποιώντας στιγμές από την καθημερινή της ζωή.

Η κόρη του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού, η οποία διαμένει στο Λος Άντζελες εδώ και αρκετά χρόνια, φαίνεται να βιώνει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της. Πλέον, φαίνεται να έχει επιτύχει τα όνειρά της, ενώ ταυτόχρονα έχει βρει τον έρωτα σε έναν γοητευτικό νεαρό.

Η Αμαλία Κωστοπούλου δείχνει πλέον ανοικτά τον έρωτά της, καθώς συχνά μοιράζεται φωτογραφίες με τον αγαπημένο της, ακόμα και δημόσια. Αυτήν την περίοδο, το ερωτευμένο ζευγάρι απολαμβάνει ένα ξεχωριστό ταξίδι στην Νότια Αφρική, απολαμβάνοντας στιγμές χαλάρωσης.

Η Αμαλία, ως φανατική των κοινωνικών δικτύων, έχει μοιραστεί πλήθος φωτογραφιών και βίντεο με τους ακόλουθούς της, προσφέροντάς μας μια μικρή γεύση από τις δραστηριότητές τους.

Ενώ βρίσκονται στην Αφρική, δεν παρέλειψαν να εξερευνήσουν τη φύση και να απολαύσουν ένα σαφάρι, με την Αμαλία Κωστοπούλου να αποτυπώνεται μπροστά σε άγρια ζώα, συμπεριλαμβανομένων τίγρεων, σε απόσταση αναπνοής.

Related posts

Συλλεκτική φωτό, κυκλοφόρησε 30 χρόνια μετά: Η 10χρονη Σοφία στην αγκαλιά της 34χρονης μαμάς της Άννας Βίσση

Απλά ντυμένοι και πιασμένοι χεράκι χεράκι: Πάσχα στη Μύκονο για Βανδή – Μπισμπίκη αλλά όλοι πρόσεξαν κάτι άλλο

“Χάλασε ένα βήμα πριν το γάμο”: Η εξομολόγηση της Μαρίας Μπακοδήμου για τον μεγάλο της έρωτα