Προσεχώς πατέρας ο Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Η Ιλάειρα είναι 2,5 μηνών έγκυος» – Οι πρώτες του δηλώσεις για το ευτυχές γεγονός

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η σύζυγός του, Ιλάειρα Ζήση περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της συζύγου του στην κυπριακή εκπομπή «Έλα να δεις» στο Omega.

Όσα ανέφερε

Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου ο παρουσιαστής μίλησε στο «Breakfast@Star», δέχτηκε τις ευχές των συντελεστών της εκπομπής και αποκάλυψε ότι η Ιλάειρα Ζήση διανύει τον δεύτερο μήνα της κύησης.

«Ευχαριστούμε. Μετά από αυτό που πάθαμε, θέλαμε να περιμένουμε να περάσουν τρεις – τέσσερις μήνες. Τώρα είμαστε στους δυόμιση μήνες. Θέλαμε να περάσει λίγος χρόνος, αλλά αφού μαθεύτηκε τι να έλεγα; Ψέματα; Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας, απλά θέλαμε να το ανακοινώσουμε τη στιγμή που θέλαμε. Είναι καλά η Ιλάειρα, είναι στο σπίτι. Έχει έρθει και η μαμά της και προσπαθεί να είναι ήρεμη. Να περάσει αυτό το πρώτο διάστημα θέλουμε. Θέλω να είναι γερό, δυνατό και υγιές, αυτό τίποτα άλλο», ανέφερε.

Δείτε το video






Related posts

“Τουλάχιστον εγώ την τιμάω” Σούσουρο με την κίνηση της Μέγκαν Μαρκλ στη μνήμη της Νταιάνας

“Τα έχω ανάγκη αυτά τα λεφτά” Δύσκολες ώρες για τον Απόστολο Γκλέτσο, το αποκάλυψε ο ίδιος

“Όπως είναι επιπλωμένο” Η Ζωζώ Σαπουντζάκη απαντάει για το σπίτι των 600.000 ευρώ στην Κινέτα