Προσεχώς πατέρας ο Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Η Ιλάειρα είναι 2,5 μηνών έγκυος» – Οι πρώτες του δηλώσεις για το ευτυχές γεγονός

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η σύζυγός του, Ιλάειρα Ζήση περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της συζύγου του στην κυπριακή εκπομπή «Έλα να δεις» στο Omega.

Όσα ανέφερε

Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου ο παρουσιαστής μίλησε στο «Breakfast@Star», δέχτηκε τις ευχές των συντελεστών της εκπομπής και αποκάλυψε ότι η Ιλάειρα Ζήση διανύει τον δεύτερο μήνα της κύησης.

«Ευχαριστούμε. Μετά από αυτό που πάθαμε, θέλαμε να περιμένουμε να περάσουν τρεις – τέσσερις μήνες. Τώρα είμαστε στους δυόμιση μήνες. Θέλαμε να περάσει λίγος χρόνος, αλλά αφού μαθεύτηκε τι να έλεγα; Ψέματα; Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας, απλά θέλαμε να το ανακοινώσουμε τη στιγμή που θέλαμε. Είναι καλά η Ιλάειρα, είναι στο σπίτι. Έχει έρθει και η μαμά της και προσπαθεί να είναι ήρεμη. Να περάσει αυτό το πρώτο διάστημα θέλουμε. Θέλω να είναι γερό, δυνατό και υγιές, αυτό τίποτα άλλο», ανέφερε.

Δείτε το video


Related posts

Κανείς δεν το ήξερε: Αυτός είναι ο διάσημος νονός της κόρης των Λασκαράκη – Τσιμιτσέλη που δεν γνωρίζαμε

Σιγά μην χαλάσει την ζαχαρένια της: Έτσι θα περάσει το πρώτο της Πάσχα η Αντωνά χωρίς τον Σοϊλέδη, ο εξωτικός προορισμός όνειρο

Σταμάτησε να τρώει δυο πράγματα και έχασε τα περιττά κιλά: Το μυστικό της Μαρία Κορινθίου, που την άφησε μισή