Πριν τον Ρουβά: Ο πασίγνωστος σύντροφος της Κάτιας Ζυγούλη που λίγοι θυμούνται & το κρυφτό με τους παπαράτσι

Ο Μάνος Πανταζής έδωσε μια συνέντευξη για τα χρόνια που η καριέρα του ως μοντέλο είχε «εκτοξευθεί» ενώ θυμήθηκε και ακραίες καταστάσεις που βίωσε με την Κάτια Ζυγούλη, όταν οι δυο τους ήταν ζευγάρι.

Η αποκάλυψη του μοντέλου

Το μοντέλο είπε στην κάμερα του «Happy Day» ότι: «Βγαίναμε έξω αλλά τότε δεν υπήρχαν social media και Instagram. Πάντα υπήρχαν φωτογράφοι έξω όταν έβγαινες. Όταν ήμουν ζευγάρι με την Κάτια Ζυγούλη ζήσαμε ακραίες καταστάσεις με τους παπαράτσι. Δεν μπορούσε να μας βρει ο κόσμος τόσο εύκολα, δεν μας έβλεπε τόσο εύκολα, μόνο μέσα από τη δουλειά μας. Δεν μας έκανε κακό στη σχέση μας αυτό το κυνηγητό, δεν μας επηρέαζε τόσο πολύ».

Ο Μάνος Πανταζής και η Κάτια Ζυγούλη ήταν ζευγάρι σε ηλικία 25 και 21 ετών αντίστοιχα. Οι δυο τους είχαν φωτογραφηθεί μαζί για εξώφυλλο περιοδικού το 1997 και ήταν συχνό φαινόμενο για εκείνους, όταν βρίσκονταν εκτός σετ, οι παπαράτσι της εποχής να τους ακολουθούσαν για να τους βγάλουν φωτογραφίες.

Η Αναστασία Ρουβά και ο μπαμπάς της, Σάκης Ρουβάς, απολαμβάνουν μεγάλη απήχηση στο κοινωνικά μέσα και ειδικά Tik Tok, με το κοινό να λατρεύει να παρακολουθεί τα βίντεο τους. Η νεαρή κόρη του διάσημου Έλληνα σταρ και της Κάτιας Ζυγούλη, είναι εξαιρετικά ενεργή στην πλατφόρμα και απολαμβάνει μεγάλη δημοφιλία.

Μάλιστα πριν λίγες ημέρες δημοσίευσε ένα βίντεο όπου την είδαμε με τον πατέρα της να χορεύουν και να τραγουδούν μαζί μια από τις μεγάλες του επιτυχίες. Όπως ήταν λογικό τα σχόλια ήταν αρκετά και κάποιος από τους θαυμαστές απόρησε με το ύψος της Αναστασίας και την ρώτησε για αυτό. Η ίδια φορούσε τακούνια στο βίντεο όμως και χωρίς αυτά θα ήταν και πάλι αρκετά ψηλή. Και απάντησε «Φοράω τακούνια αλλά είμαι 1,80»

Related posts

“O νυν δεν είναι πλούσιος” Στη φόρα η κρυφή ζωή της Τατιάνας Μπλάτνικ, βρήκε κιόλας τον αντικαταστάτη του Νικόλαου

Δήμητρα Λιάνη: «Μπήκε ο Νίκος Παπανδρέου, έλυσε τη ζώνη του και την έκανε έτσι, ότι θα με χτυπήσει»

Ιάσονας Μανδηλάς: «Όταν παντρεύεται ένα στρέιτ ζευγάρι το βροντοφωνάζει, θέλουμε και εμείς»