Ποζάρει σαν Barbie με ροζ μπικίνι: Η Πάρις Χίλτον διακοπάρει στην Ελλάδα και κάνει βουτιές σα γοργόνα στα ελληνικά νερά

Πάρις Χίλτον: Οι διακοπές στην Ελλάδα
Στην Ελλάδα βρίσκεται η Πάρις Χίλτον και διαφημίζει την χώρα μας με τις αναρτήσεις της στο Instagram. Ποζάρει σαν άλλη Barbie και απολαμβάνει τα ελληνικά νερά.

Η Πάρις Χίλτον επιιδεικνύει τους κοιλιακούς της με ένα ροζ λεοπάρ μαγιό και ψηλά παπούτσια, ενώ δροσίζεται με ένα λάστιχο πάνω στο γιοτ που την ξεναγεί στις ομορφιές της Ελλάδας. Αφού πόζαρε για μια σειρά φωτογραφιών στο Instagram εν πλω, έκανε μια εντυπωσιακή βουτιά στα γαλαζοπράσινα νερά. «Bikini Barbie #SummerOfSliving #ThatsHot», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

Νωρίτερα είχε εκφράσει μέσα απο τα σόσιαλ μίντια την αγάπη της για τον σύζυγό της Κάρτερ Ρέουμ. Η τραγουδίστρια ανέβασε μια μπομπίνα με soundtrack το νέο τραγούδι των Bebe Rexha και David Guetta One In A Million.

Στιγμιότυπα από τις διακοπές της Πάρις Χίλτον στην Ελλάδα
Στα στιγμιότυπα η ίδια και ο 42χρονος σύζυγός της μοιράζονται διάφορες γλυκές στιγμές στοργής. Η ξανθιά καλλονή έγραψε στη λεζάντα, «My one in a million», πριν προσθέσει στην ενότητα σχολίων: «Είμαι τόσο ερωτευμένη με αυτό το τραγούδι @beberexha @davidguetta! Στο καράβι στην Ελλάδα, ακούγοντας το σε επανάληψη. Οι στίχοι είναι τόσο όμορφοι!».

Και ο σύζυγός της, με τον οποίο παντρεύτηκε το 2021, εκθείασε με τη σειρά του την αγαπημένη του, σχολίιάζοντας: «Είσαι η δικιά μου στο τρισεκατομμύριο @parishilton».

Related posts

“Χασμουριέται, τουρλώνεται” Σπάει τη σιωπή του ο Τσαλίκης για την “παιδιάστικη” Μαρίνα Σάττι

Μητέρα, σύζυγος, επαγγελματίας: Πρότυπο γυναίκας η Ελένη Μενεγάκη, έτσι γιορτάζει τη σημερινή μέρα

“Όπως έστρωσε θα κοιμηθεί” H Μάγδα Τσέγκου έιπε για τη Σάττι αυτό που κανείς δεν τόλμησε