Πουλήθηκε σε νέο ιδιοκτήτη, άλλαξε όψη: Έτσι είναι 27 χρόνια μετά το εξοχικό-παλάτι της Βουγιουκλάκη στον Θεολόγο

Μετά από 27 χρόνια από τον χαμό της αγαπημένης ηθοποιού, Αλίκης Βουγιουκλάκη, έτσι διατηρείται το σπίτι της στον Θεολόγο.

Έχουν περάσει περισσότερα από 20 χρόνια από την ημέρα που η Αλίκη Βουγιουκλάκη, «έφυγε» από τη ζωή, μετά την άνιση μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Ο θάνατος της Ελληνίδας σταρ βύθισε την Ελλάδα στο πένθος και μέχρι και σήμερα η ίδια μνημονεύεται με πολλούς τρόπους από το ελληνικό κοινό.

Το εξοχικό στον Θεολόγο

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη μάλιστα είχε ένα εξοχικό, το διάσημο σπίτι στον Θεολόγο. Ήταν ένα υπέροχο κτίσμα δίπλα στη θάλασσα, με τεράστιο κήπο και για θέα το απέραντο γαλάζιο, ήταν το προσωπικό καταφύγιο της αξέχαστης Αλίκης Βουγιουκλάκη.

Εκεί ξεκουραζόταν, άλλαζε παραστάσεις, απολάμβανε τον ήλιο και τη θάλασσα, περνούσε τις ομορφότερες στιγμές της με τον γιο της και τους φίλους της ή τους συντρόφους της.

Στο σπίτι μπήκε αρχικά πωλητήριο το 2002 έναντι του ποσού των 340.000 δραχμών και όπως είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή του ο γιος της αξέχαστης ηθοποιού.

«Εγώ δεν είπα ότι δεν έκανα λάθη στη ζωή μου. Έκανα λάθη και τα έχω μετανιώσει. Έκανα φιλίες, οι οποίες με εκμεταλλευτήκανε, έκανα σχέσεις που με εκμεταλλευτήκανε. Σε κάποια πράγματα φταίω κι εγώ, εντάξει δεν μπορώ να το αλλάξω, αλλά προσπαθώ από εδώ και πέρα να κάνω ότι καλύτερο μπορώ. Έχω μετανιώσει για τις αποφάσεις μου να πουλήσω κάποια σπίτια, το εξοχικό… Αλλά τώρα δεν μπορώ να το αλλάξω, προχωράει η ζωή, συνεχίζουμε…».

Πώς είναι σήμερα το εξοχικό παλάτι της Αλίκης Βουγιουκλάκη στον Θεολόγο

Από τότε σχεδόν ανήκει σε νέο ιδιοκτήτη, του οποίου το όνομα, για προφανείς λόγους δεν δημοσιεύεται. Ο νέος αυτός ιδιοκτήτης όμως, αν δείτε τη σημερινή όψη του σπιτιού, έδειξε μεγάλο σεβασμό στην ιστορία αυτού του οικήματος και το διατηρεί σε άψογη κατάσταση.

Εξωτερικά έχει την όψη ενός μοντέρνου και καλοδιατηρημένου εξοχικού το οποίο είναι γεμάτο ζωή. Καμία σχέση δηλαδή με εγκατάλειψη και αδιαφορία.

Σε καταπληκτική κατάσταση κρατιέται όπως είδατε στη πρώτη φωτογραφία το εξοχικό της Αλίκης μας στον Θεολόγο.

Related posts

“Πρέπει να βγει αρσιβαρίστας” Η Μαντώ Γαστεράτου μας δείχνει τι γυμναστική κάνει κατά την εγκυμοσύνη

“Δήμητρα για πάντα ετών τριάντα” Η Δήμητρα Παπαδοπούλου πόζαρε ξαπλωμένη στην ξαπλώστρα και έκλεψε τα βλέμματα

Ούτε κληρονομικά ούτε τίποτα: Ιδού ο λόγος που ο Γιώργος Μαζωνάκης τρέχει στα δικαστήρια με την αδερφή του