Πουκάμισο με παπαγάλους, μεταμόσχευση μαλλιών: Έτσι έφτασε ο Μπιμπίλας πρώτη μέρα στη Βουλή και έγινε θέαμα

Ο Σπύρος Μπιμπίλας εξομολογείται ότι έχει κάνει μεταμόσχευση μαλλιών όπως οι περισσότεροι που…βγαίνουν συστηματικά στα κανάλια.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκάλυψε ότι έχει κάνει μεταμόσχευση μαλλιών

Ειχα μια πολύ πλούσια κόμη με βοστρυχάκια (μπούκλες/τούφες σε κατσαρά μαλλιά) για αυτό έμοιαζα με αρχαίο Έλληνα, τα οποία έχουν αραιώσει. Παρά το μεγάλο της ηλικίας μου δεν έχουν αραιώσει σε τέτοιο βαθμό αλλά χρειάστηκε να κάνω μια μεταμόσχευση ακριβώς για να μην φαίνεται ότι έχουν αραιώσει πολύ. Φαίνεται ότι είναι λίγο αραιωμένα τα μαλλιά μου, δεν με απασχολεί και τόσο πολύ, βάζω και τα υλικά όταν βγαίνουμε στην τηλεόραση, αυτό το ξέρουν όλοι. Τουλάχιστον το 80% των ανθρώπων βάζουν ειδικά υλικά για να μην φαίνεται το αραίωμα των μαλλιών»

Έφτασε στη Βουλή

Ένα από τα νέα πρόσωπα στη Βουλή, θα είναι και ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ, εκλέχθηκε με το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου, Πλεύση Ελευθερίας.Ο κ. Μπιμπίλας έφτασε στη Βουλή φορώντας ένα πουκάμισο με… παπαγάλους, ενώ ήταν εμφανώς χαρούμενος για την ορκωμοσία του.

Κατά την άφιξή του, μάλιστα, έκανε και δηλώσεις στους δημοσιογράφους που περίμεναν στο περιστύλιο της Βουλής. «Σε όλη μου τη ζωή είμαι πάντα με αγώνες. Και εδώ το ίδιο θα κάνω» , είπε μεταξύ άλλων ο κ. Μπιμπίλας.

Δειτε την εμφάνισή του

Είσοδος βουλευτών για την ορκωμοσία της νέας Βουλής που προέκυψε από τις εθνικές εκλογές της 25ης Ιουνίου, Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023.
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKNISSI)

Related posts

“Για τον μπαμπά μου εκεί ψηλά”: Η Μαρίνα Σάττι έδωσε το Ζάρι για τον τελικό της Eurovision 2024

“Μια φορά Έλενα, για πάντα Number One”: Η Έλενα Παπαρίζου εμφανίστηκε στη σκηνή της Eurovision & γκρέμισε το Μάλμε

“Σκουπίστε το ΟΑΚΑ, έρχεται!”: “Έριξε” το twitter η Μαρίνα Σάττι με το Ζάρι στον Ημιτελικό της Eurovision