«Ποτέ δεν είναι αργά»: Πιο ευτυχισμένη από ποτέ η Λάουρα Νάργες, ανακοίνωσε το επόμενο επαγγελματικό βήμα τα & έπεσαν βροχή οι ευχές

Η Λάουρα Νάργες πήρε πριν από πολύ καιρό την απόφαση να μείνει μακριά από την τηλεόραση και σημαντικό ρόλο έπαιξε σε αυτό και το γεγονός πως έγινε μαμά. Αυτό της έδωσε την ευκαιρία να ξεκινήσει άλλα πράγματα στη ζωή της και να δοκιμάσει τον εαυτό της, γι’ αυτό και άρχισε τα μαθήματα μπαλέτου.

Σήμερα, Παρασκευή 21 Ιουνίου, μάλιστα, πραγματοποιήθηκε και η πρώτη της παράσταση με την σχολή χορού και η ίδια όλο ενθουσιασμό δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από τα παρασκήνια, μαζί με τις υπόλοιπες μπαλαρίνες.

Οι φωτογραφίες της Λάουρας Νάργες από την πρώτη της παράσταση μπαλέτου

«Θυμάστε όταν είχα μοιραστεί την σκέψη μου μαζί σας τον χειμώνα πως θέλω να ξεκινήσω μπαλέτο; Ε, ξεκίνησα. Και σήμερα έχουμε την παράσταση της σχολής μας! Υπέροχη η ιδιοκτήτρια κυρία Ελπίδα, έμπνευση η δασκάλα μας κυρία Άντζελα, τρομερά ταλαντούχες οι συμμαθήτριες μου (οι μισές δυστυχώς δεν είναι στις φωτό). Ποτέ δεν είναι αργά να κάνεις αυτό που αγαπάς, ισχύει!!! Ο χορός είναι μαγεία, τέχνη, έκφραση ψυχής, πόνος, πειθαρχία, και βλέπω πως δεν έπρεπε ποτέ να επιτρέψω να τον αφήσω. Μου είχε λείψει τόσο πολύ!!! Ελπίζω μέσα στα επόμενα δύο χρόνια να καταφέρω να ανέβω στις pointe», έγραψε χαρακτηριστικά για τη νέα της αρχή.


 

Related posts

Γύρισε όλη η Μύκονος να θαυμάσει την Ειρήνη Παπαδοπούλου: “Έσκασε” έτσι και την κοιτούσαν όλοι στα Ματογιάννια

Εξάγουμε πολιτισμό: Η Πέγκυ Τρικαλιώτη χορεύει τσιφτετέλι σε τουριστικό λεωφορείο με φόντο την… Όπερα της Βιέννης!

Μονόχρωμους τόνους, minimal διακόσμηση: Το μοντέρνο σπίτι του Πυγμαλίων Δαδακαρίδη & ο συγκάτοικος του ο Μάρλεϊ