Πολυτελής κήπος, ολόκληρο παλάτι: Το εντυπωσιακό σπίτι Στεφανιδου-Ευαγγελάτου μοιάζει βγαλμένο από παραμύθι

Τατιάνα Στεφανίδου: Η γνωστή παρουσιάστρια έχει ένα από τα πιο πολυτελή σπίτια της showbiz της Ελλάδας και στεγάζει την οικογενειακή της ευτυχία με τον σύζυγό της Νίκο Ευαγγελάτο και τα δύο τους παιδιά Νικόλα και Λυδία. Η ίδια είναι πολύ ενεργή στα social media και μοιράζεται καθημερινά στιγμιότυπα από το σπίτι ή τη δουλειά της.

Τατιάνα Στεφανίδου: Το σπίτι-παλάτι της

Ο Νίκος Ευαγγελάτος και η Τατιάνα Στεφανίδου διαθέτουν ίσως ένα από τα πιο εντυπωσιακά και χλιδάτα σπίτια της Ελληνικής showbiz. Δείτε φωτογραφίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Το ζευγάρι έχοντας “χτίσει” μια μεγάλη καριέρα όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκονται στο χώρο, έχουν καταφέρει να φτιάξουν το σπίτι των ονείρων τους, αλλά και να κάνουν ακριβά δώρα στα παιδιά τους, όπως το πρόσφατο ταξίδι για χάρη της κόρης τους.

Πρόκειται για μια γκρι πολυτελή μονοκατοικία την διακόσμηση της οποίας έχει επιμεληθεί αποκλειστικά η παρουσιάστρια. Το σπίτι διαθέτει όλες τις ανέσεις για τα δύο παιδιά τους, Νικόλα και Λυδία, με το τεράστιο σαλόνι να είναι αυτό που κλέβει την παράσταση. Η μονοκατοικία είναι χτισμένη σε τρία επίπεδα και κάθε όροφος είναι 110 τ.μ., αρκετά μεγάλος για να καλύψει τις ανάγκες τους. Στο σπίτι κυριαρχεί το λευκό που είναι και το αγαπημένο της χρώμα ενώ τα έπιπλα και τα αξεσουάρ είναι σε γήινα χρώματα, με τη γενικότερη διακόσμηση να είναι minimal. Ο κήπος είναι επίσης αξιοζήλευτος.

Related posts

Μεγάλες χαρές για την Ελένη Φουρέιρα: Μαθεύτηκαν τα ευχάριστα νωρίς το πρωί και όλοι της εύχονται

Η «συνάντηση» Ντορίτας & Χριστίνας στον «παράδεισο» – Συγκλονισμένοι οι τηλεθεατές

Η Αγγελική Νικολούλη «υποκλίθηκε» δημοσίως στην Αλεξίου – Πόζαραν μαζί στον Επιτάφιο