Πολύ άσχημα ψυχολογικά η Άντζελα Δημητρίου: Η απόφασή της για την κηδεία του Στηβ Κακέτση

Ο  Στηβ Κακέτσης άφησε την τελευταία του πνοή χθες, Πέμπτη και όλος ο χώρος του θεάματος που υπηρέτησε πιστά τόσα χρόνια θρηνεί.

Θρηνεί τον χαμό του

Ανάμεσα σε αυτούς που θέλησαν να τον αποχαιρετήσουν δημόσια ήταν και η Άντζελα Δημητρίου, η οποία προχώρησε σε μια σπαρακτική ανάρτηση, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Να υπενθυμίσουμε πως ο επιχειρηματίας υπήρξε παντρεμένος με την Κατιάνα Μπαλανίκα με την οποία απέκτησαν ένα γιο, όμως ο έρωτάς του για την Άντζελα Δημητρίου τον έκανε να χωρίσει από την ηθοποιό.

Η σπουδαία τραγουδίστρια συγκεκριμένα λοιπόν δημοσίευσε ένα κολάζ από παλιότερες κοινές τους φωτογραφίες.

«Μαζί γράψαμε τα πιο σημαντικά κεφάλαια… Όσες σελίδες της ζωής μου κι αν γυρίσω βρίσκω πάντα εσένα …” Τα ομορφότερα μου χρόνια τα πέρασα μαζί σου… Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις μοναδικές στιγμές που ζήσαμε μαζί και όλα όσα δώσαμε με αγάπη, τρυφερότερα και σεβασμό ο ένας στον άλλον… Πάντα θα σε θυμάμαι άρχοντα μου και πάντα θα σε έχω στην καρδιά μου! Καλό ταξίδι ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ!!» έγραψε η Άντζελα Δημητρίου, η οποία ήταν από τις γυναίκες που σημάδεψαν τη ζωή του Στηβ Κακέτση (δείτε εδώ την ανάρτησή της).

Τραγικές ώρες για την Άντζελα

Μάλιστα, το πρωί της Παρασκευής 19/5, η εκπομπή Super Κατερίνα ξεκίνησε με την είδηση της απώλειάς του και μεταξύ άλλων ο Στέφανος Κωνσταντινίδης αποκάλυψε πως η Άντζελα Δημητρίου είναι σε πάρα πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και πως έχει χάσει την γη κάτω από τα πόδια της.

Όσον αφορά την κηδεία του, που δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί το μέρος και η ώρα που θα γίνει, η τραγουδίστρια ξεκαθάρισε πως δεν έχει την δύναμη να δώσει το παρών…

«Η Άντζελα είναι ο λόγος που χώρισα από την Κατιάνα Μπαλανίκα. Έκανα λάθος, βέβαια. Αισθάνομαι τύψεις. Είχα την ευτυχία στο σπίτι μου και την έψαχνα αλλού. (…) Όταν βγήκα από τη φυλακή, χρειαζόμουν μια σύντροφο δίπλα μου. Η Κατιάνα ήταν πολύ απασχολημένη. Το πρωί έκανε γυρίσματα, το βράδυ πήγαινε στο θέατρο» είχε εξομολογηθεί στο παρελθόν σε συνέντευξή του στην Τατιάνα Στεφανίδου ο Στηβ Κακέτσης.

Δείτε την παρακάτω ανάρτηση

Related posts

Άννα Παναγιωτοπούλου: «Στο Ντόλτσε Βίτα έπαιρνα ένα εκατομμúριο το επεισόδιο, τα ζήτησα και μου τα έδωσαν

Τράβηξε όλα τα βλέμματα: Η Εβελίνα Νικόλιζα με ολόσωμο μαύρο μαγιό, έκανε βουτιές για Πάσχα στην Αμερική

Ιωαννα τούνη: Ποζάρει με απoκαλυπτικo μαγιo μετά τις πλαστικές και δείχνει περήφανη, την μεγάλη αλλαγή επάνω της