Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο: Δύσκολες ώρες για τον Λαζόπουλο, το τέλος από την Tv & η μετακόμιση στο νησί

Δύσκολα έχουν έρθει τα πράγματα για τον Λάκη που όλοι οι τηλεθεατές είχαν αγαπήσει, αφού φαίνεται να είναι αναγκασμένος να αφήσει το σπίτι του.

Τι συνέβη

Πολλοί είναι οι επώνυμοι που αναγκάστηκαν τα τελευταία χρόνια λόγω της κρίσης να πουλήσουν τις κατοικίες τους.Αυτή την φορά, δημοσίευμα θέλει τον Λάκη Λαζόπουλο να είναι εκείνος που πουλάει το σπίτι του στο Ψυχικό.

Σύμφωνα με περιοδικό, ο σατυρικός ηθοποιός έβαλε πωλητήριο λόγω οικονομικών δυσκολιών και κυρίως επειδή δεν εργάζεται πλέον στην τηλεόραση.Ο ίδιος είναι λάτρης του κέντρου της Αθήνας, καθώς του αρέσει να κάνει βόλτες στα γραφικά στενάκια, ωστόσο, βάσει του ρεπορτάζ, έχει πάρει ήδη την απόφαση να αφήσει την πρωτεύουσα και να μετακομίσει μόνιμα στην Πάρο, όπου διατηρεί επίσης κατοικία.

Related posts

Ξόδεψε 40.000€ μόνο για τα λουλούδια: Ο Light διασκέδασε στον Ρέμο και έριξε χιλιάδες ευρώ σε λουλούδια για την γιορτή της συντρόφου του (vid)

Χαμογελά ξανά μισό χρόνο μετά το διαζύγιο: Η Λένα Δροσάκη έκανε το επόμενο βήμα στην ζωή της και δηλώνει ευτυχισμένη

«Την πρώτη νύχτα του γάμου κάναμε παιδάκι»: Η πρώτη ανάρτηση της Ελέτσι, το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου και η τρυφερή αφιέρωση