Ποιος είδε την Καινούργιου και δεν τη φοβήθηκε: “Τι είπατε κύριε Μπαλάσκα;”-Ούρλιαζε στον αέρα της εκπομπής

Από τα ρούχα της βγήκε στην εκπομπή Super Κατερίνα, όταν ο Σταύρος Μπαλάσκας σχολίασε τα περιστατικά με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και χρησιμοποίησε έναν ατυχή χαρακτηρισμό.

Όσα ειπώθηκαν

“Πλαστικοποιημένος”, είπε για τον Εμμανουήλ ο Μπαλάσκας και έβγαλε εκτός εαυτού την Κατερίνα Καινούργιου
«Δεν μπορεί ο κάθε πλαστικοποιημένος να κάνει άσκοπη κινητοποίησης Αρχής, είναι ποινικό» ανέφερε χαρακτηριστικά ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, προκαλώντας την «έκρηξη» της παρουσιάστριας.

«Κύριε Μπαλάσκα, επειδή έχω βρεθεί να με χτυπάνε για το αντίστοιχο θέμα ένας δικηγόρος, σας παρακαλώ πολύ. Ό,τι έχει κάνει ο καθένας στην εμφάνισή του είναι δικαίωμά του» του απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Όχι, δεν είπε πλαστικοποιημένος» διευκρίνισε λανθασμένα ο Ανδρέας Μικρούτσικος, με την παρουσιάστρια να απαντά σε ιδιαίτερα έντονο τόνο: «Παιδιά, σας παρακαλώ! Πλαστικοποιημένος δεν ακούσαμε όλοι; Ε μιλήστε! Τι είπατε, κύριε Μπαλάσκα;».

«Δεν το δέχομαι για τον οποιονδήποτε, ούτε άντρα ούτε γυναίκα, είτε πλαστικοποιημένος, είτε αδύνατος, είτε έτσι, είτε αλλιώς» πρόσθεσε η Κατερίνα Καινούργιου με τον Σταύρο Μπαλάσκα να ζητά συγγνώμη και να ανακαλεί το αυθόρμητο σχόλιό του.

Εντάξει άστοχο το σχόλιο του Μπαλάσκα αλλά και η Κατερίνα αντέδρασε κάπως υπερβολικά.

Το βίντεο

Related posts

Μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό – Αυτός είναι ο γοητευτικός πατέρας της Αθηνάς Οικονομάκου

Μένει στην Αθήνα αλλά γεννήθηκε εκεί.. – Όλη η αλήθεια για την καταγωγή της Αθηνάς Οικονομάκου

Πασίγνωστη ενδυματολόγος, κολλητή φίλη και αγαπημένη τηλεπερσόνα: Αυτή είναι η κουμπαρά της Οικονομάκου που της συμπαραστέκεται στο χωρισμό