Ποιος είδε την Καγιά και δεν την φοβήθηκε: «Αυτό το πράγμα με κάνει να νιώθω χαζή, δεν υπάρχει αυτό που λες»

Βίκυ Καγιά: Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια, είναι πάλι φέτος στους δέκτες της τηλεόρασής μας ανάμεσα στους κριτές του GNTM 5. Η Βίκυ Καγιά έχει συχνά κατηγορηθεί από το κοινό για τη σκληρότητά της και τον τρόπο που μιλά στα επίδοξα μοντέλα, όπως και για το ότι είναι μαζί τους απότομη και δεν δίνει ευκαιρίες.

Βίκυ Καγιά: Το περιστατικό που την εξόργισε

Τα 21 επίδοξα μοντέλα του GNTM εμφανίστηκαν στο αποψινό επεισόδιο για πρώτη φορά μπροστά στην κριτική επιτροπή μετά την δοκιμασία αποχώρησης. Η Βίκυ Καγιά δεν μάσησε τα λόγια της όταν είδε την φωτογραφία της Έλενας, η οποία δεν ήταν καθόλου ικανοποιητική.

«Από την πρώτη στιγμή που σε είδα, είδα ένα κορίτσι που δεν έχει ταλέντο. Αυτό είναι τυχαία πόζα. Βλέπουμε το τελικό αποτέλεσμα, είναι άρτιο και περνά αλλά αυτό το πράγμα με κάνει να νιώθω χαζή, που έχω ένα κορίτσι που δεν προσπαθεί ποτέ και προσπαθώ να τη βάλω σε μια σειρά με τα υπόλοιπα κορίτσια. Δεν είμαι καθόλου αυστηρή. Καμία επαφή με την πραγματικότητα. Με θεωρείς υπερβολική; Δεν υπάρχει αυτό που λες και δεν έχεις επαφή με το αντικείμενο. Yoy vibrate very low» τόνισε η Βίκυ Καγιά.

Related posts

«Την γαλανόλευκη δεν την φοράμε, την τιμάμε»: Σάλος κάτω από την ανάρτηση της Καλομοίρα, εμφανίστηκε έτσι & προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων

Πανύψηλη με σγουρό μαλλί, ίδια η μαμά: Η 14χρονη Ηλέκτρα Λύρα είναι κλώνος της Πέγκυ Ζήνα και ιδού η απόδειξη

«Το καλύτερο δώρο της ζωής μου»: Η Γιουλικά Σκαφιδά γιορτάζει & μας δείχνει το πρόσωπο του γιου της 1η φορά