«Πλούτισες χάρη στον Κώστα Βουτσά»: Η Αλίκη Κατσαβού απαντάει στα σχόλια εναντίον της

Η Αλίκη Κατσαβού σε συνέντευξή της στο περιοδικό «ΕΓΩ» και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο, μίλησε για τα δημοσιεύματα που την παρουσίαζαν να έχει κληρονομήσει το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του Κώστα Βουτσά.

Έχουν λυθεί τυχόν ζητήματα που προέκυψαν με την περιουσία του Κώστα Βουτσά;

Κανένα «ζήτημα» δεν προέκυψε, κατά την γνώμη μου, σε σχέση με την περιουσία του Κώστα. Πριν τον θάνατο του ακόμη, τα έντυπα «μοίραζαν κληρονομιές» με ψεύδη, με τα οποία γελούσε και ο ίδιος και αυτό συνεχίστηκε και μετά τον θάνατο του, γιατί αυτά θεωρούνται ότι «πουλάνε». Στην πραγματικότητα έγιναν αυτά που ορίζει ο νόμος μετά τον θάνατο του. Το μόνο λυπηρό είναι ότι υπάρχουν κάποιοι που θεωρούν, ακόμη και σήμερα, ότι εγώ πλούτισα χάρη στον Κώστα. Αυτό δεν ισχύει και το αποδεικνύει η ίδια μου η ζωή.

Η δύσκολη καθημερινότητα της Αλίκης Κατσαβού

Πως είναι η καθημερινότητα μιας μαμάς που μεγαλώνει το παιδί της στα πλαίσια μιας μονογονεϊκής οικογένειας;

Η καθημερινότητα μιας μονογονεϊκής οικογένειας είναι αναμφισβήτητα δύσκολη, πολύ περισσότερο δε όταν δεν έχεις κάποιον στο άμεσο περιβάλλον να μοιραστείς ακόμη και τα πιο απλά πράγματ,α όπως το να κρατήσει κάποιος το παιδί για μια ώρα ώστε να πεταχτείς για κάποιες δουλειές. Επίσης το γεγονός ότι δεν έχεις συνοδοιπόρο – συμπαίκτη σε αυτή τη ζωή δημιουργεί και οικονομικές δυσκολίες μέσα σε μια κοινωνική κατάσταση η οποία είναι δύσκολη για όλους, πολύ περισσότερο δε όταν δεν μπαίνουν δύο μισθοί μέσα σε ένα σπίτι. Το γεγονός ότι είμαι μητέρα σε μονογονεϊκή οικογένεια έχει διαμορφώσει πάρα πολύ και την επαγγελματική μου ζωή, καθώς πιθανόν οι άλλοι δεν με καλούν για δουλειές ας πούμε στην τηλεόραση θεωρώντας ότι δεν είμαι σε θέση να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις και το ωράριο. Έτσι έριξα το βάρος στις δικές μου θεατρικές παραγωγές, με τρόπο που να συμβαδίζει με το σχολικό πρόγραμμα του Φοίβου. Επίσης αναγκαστικά το παιδί κάποιες φορές τώρα που μεγάλωσε με συνοδεύει σε επαγγελματικές υποχρεώσεις όπως είναι πχ. πρεμιέρες συναδέλφων ή άλλες περιπτώσεις. Έτσι θα πορευτούμε. Είμαι σκληρό καρύδι δεν μασάω! Η επιλογή μου να κάνω παιδί ήταν απολύτως συνειδητή και έχω στο ακέραιο τη δύναμη να το μεγαλώσω αρκεί να έχω την υγεία μου.

Related posts

Μπούκλες και σμιλεμένο κορμί: Ο Άγγελος Λάτσιος μοιάζει με τον Θεό Άρη, όλες θέλουν τη Μενεγάκη πεθερά

Τζένη Καζάκου: “Λόγω οικογένειας θα μου ανοίξουν πέντε πόρτες αλλά αν δεν κάνω αυτό;”

“Για καλοκαίρι”: Η Δούκισσα Νομικού τόλμησε τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση και δεν είναι μπότοξ!