Πλασμένοι ο ένας για τον άλλον: Αυτός είναι ο σύζυγος της Βίκυς Χατζηβασιλείου, είναι 30 χρόνια παντρεμένοι

H Βίκυ Χατζηβασιλείου είναι από τις πιο γνωστές δημοσιογράφους και παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης. Το όνομά της συνδέθηκε με την επιτυχημένη εκπομπή, «Πάμε Πακέτο», όπου ένωνε ξανά, οικογένειες και ανθρώπους που χάθηκαν στην πορεία της ζωής.

Μπορεί λοιπόν να γνωρίζουμε πολλά πράγματα για την επαγγελματική της πορεία, δεν ξέρουμε όμως πολλά για την προσωπική της ζωή, καθώς σπάνια μιλά για την οικογένειά της.

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Αυτός είναι ο γοητευτικός σύζυγός

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μετρά πολλά χρόνια κοινής πορείας με το σύζυγό της, Γιάννη Ακκά. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας είναι παντρεμένοι 30 χρόνια και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, τον Χρήστο και τον Ορφέα. Όπως έχει εξομολογηθεί η ίδια, οι δυο τους γνωρίστηκαν πρώτη φορά όταν εκείνη ήταν μόλις 15 ετών. Βέβαια, η σχέση τους ξεκίνησε αργότερα, καθώς ο αγαπημένος της ήταν φοιτητής στην Αμερική.

«Τον άντρα μου τον γνώρισα σε ηλικία 15 ετών και ήξερα μέσα μου ότι με αυτόν θα κάνω οικογένεια. Συναντηθήκαμε σε έναν κινηματογράφο. Εγώ ήμουν με μια φίλη μου και εκείνος με έναν δικό του. Πριν φτάσουμε εκεί, είχα πει στη φίλη μου: “Σήμερα θα γνωρίσω τον άντρα που θα παντρευτώ”», είχε αναφέρει στο «ΟΚ!» η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Η γνωστή παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας, όλα αυτά τα χρόνια, κρατούν χαμηλό προφίλ όσον αφορά την προσωπική τους ζωή. Αυτός είναι και ο λόγος που κάνουν σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις.

Δείτε τους εδώ

Related posts

“Βγάλτε την νικήτρια, τέλος”: Η Μαρίνα Σάττι «έφερε εξάρες» με το Ζάρι και ξεσήκωσε τη σκηνή του Μάλμε

“Μαθαίνουμε τα βασικά”: Ξετρελαμένη με τον 1 έτους γιο της η Ελένη Φουρέιρα, δείχνει τα.. κατορθώματά του

Όλοι μαζί για την ΜΑ-ΡΙ-ΝΑ μας: Ξεκίνησε η ψηφοφορία για τον μεγάλο τελικό