Πλάνταξε η Ιωάννα Τούνη: «Το μωρό ήρθε τυχαία, θα ήθελα να έχω την μαμά μου, ο πατέρας μου δεν με αναγνώρισε»

Ιωάννα Τούνη: Η νεαρή επιχειρηματίας και influencer έχασε τη μαμά της λίγο πριν μείνει έγκυος και αποκαλύπτει πως βίωσε την απώλεια.

Ιωάννα Τούνη: Τι απάντησε για το μωράκι της και τη μαμά της

«Ήθελα πάρα πολύ να γίνω μαμά, ήθελα πάντα να κάνω οικογένεια. Επειδή ήμουν από μονογονεϊκή οικογένεια, μεγάλωσα μόνο με τη μαμά μου και ο μπαμπάς μου ήταν εντελώς απών, είμαι και μη αναγνωρισμένη… οπότε ήθελα πάρα πολύ να κάνω οικογένεια και παιδάκια… Αν με ρωτούσες μικρή αν προτιμώ καριέρα ή οικογένεια θα σου έλεγα καριέρα, αλλά προσπαθώ να τα συνδυάζω», είπε η Ιωάννα Τούνη για τα πρώτα συναισθήματα που ένιωσε όταν έμαθε ότι είναι έγκυος.

Στη συνέχεια, η ίδια πρόσθεσε: «Το μωρό ήρθε τυχαία. Δεν το προσπαθούσαμε… κάπως φρίκαρα, πάγωσα, κάπως το ήθελα κιόλας. Έγινε σε ένα πολύ κακό αλλά και καλό timing, είχα χάσει τη μαμά μου από καρκίνο λίγο καιρό πριν οπότε ψυχολογικά ήμουν πολύ περίεργα».Παράλληλα, η Ιωάννα Τούνη αναφέρθηκε στον θάνατο της μαμάς της, μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Θα ήθελα πάρα πολύ να έχω τη μαμά μου… και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης… θα ήθελα το μωρό να έχει τη γιαγιά του… Όταν την έχασα, επειδή δεν έχω μπαμπά και αδέλφια, προσευχόμουν και έλεγα ότι δε θέλω να είμαι μόνη μου, θέλω να έχω αδέλφια και λίγες εβδομάδες μετά έσκασε η εγκυμοσύνη… Είμαι σίγουρη ότι η μαμά μου με κάποιο μαγικό τρόπο μου έστειλε το νουνίτο για να έχω οικογένεια, την οικογένεια που ήθελα, γιατί η μαμά μου είναι η οικογένειά μου. Οι άνθρωποι δε χάνονται. Είμαι σίγουρη ότι είναι ήρεμη», είπε η Ιωάννα Τούνη και ζήτησε να σταματήσει για λίγο το βίντεο, επειδή ήταν συναισθηματικά φορτισμένη.

Ιωάννα Τούνη: Δείτε το βίντεό της

Related posts

Κατερίνα Διδασκάλου: «Φιλοξενώ 7 χρόνια έναν άστεγο στο σπίτι μου, δίδαξε πολλά σε εμένα και τα παιδιά μου»

Δεν πίνει ποτέ καφέ και δεν τρώει 4 πράγματα: Έτσι διατηρεί η Κατερίνα Λέχου την άψογη σιλουέτα της

Βέφα Αλεξιάδου – Ηλίας Μαμαλάκης: Φωτογραφίζονται μαζί και μας ταξίδεψαν στις γεύσεις των ’90s