«Πιστεύω πως η νύφη μου απατάει τον γιο μου και δεν ξέρω αν πρέπει και πως να του το πω»

Πρόκειται για μία μητέρα, η οποία ανησυχεί για τη νύφη της. Ο λόγος είναι πως εκείνη έχει εραστή και δεν ξέρει πως να το πει στον γιο της.

Αναλυτικότερα:

«Ήθελα να μοιραστώ την ιστορία μου μαζί σας, γιατί νιώθω τον τελευταίο καιρό να πνίγομαι από νεύρα και άγχος. Ο γιoς μου παντρεύτηκε το 2013 την νύφη μου μετά από πολυετή σχέση. Η αλήθεια είναι πως την νύφη μου την είχα μέσα στην καρδιά μου. Από την πρώτη στιγμή ήταν μία κοπέλα, μοντέρνα, πανέμορφη και έξω καρδιά.

Κατάφερνε να φέρνει ζωή μέσα στο σπίτι μας. Με το καλαμπούρι της, την ευγένειά της! Επειδή ο γιoς μου είναι από την φύση του πιο εσωστρεφής έκαναν πολύ ωραίο συνδυασμό οι δύο τους διότι αυτή είναι τόσο εξωστρεφής που μερικές φορές θυμίζει μικρό παιδάκι.
Όταν λοιπόν πήραν την απόφαση να παντρευτούν εγώ χάρηκα πολύ. Βέβαια στεναχωρήθηκα που ο γιoς μου έφευγε από κοντά μου, όμως τα παιδιά όταν μεγαλώσουν αυτό πρέπει να κάνουν. Ο γιoς μου έμενε με την νύφη μου βέβαια απλά έμεναν σε ένα εργένικο σπιτάκι λίγο πιο κάτω από το σπίτι μου.

Έμενε εκεί χρόνια ολόκληρα και η νύφη μου ήρθε και έμεινε μαζί του όταν αποφάσισαν να συγκατοικήσουν. Όταν παντρεύτηκαν όμως και αποφάσισαν να κάνουν οικογένεια, το εργένικο σπιτάκι δεν τους σύμφερε, οπότε η νύφη μου μετακόμισε με το παιδί μου στο πατρικό της, όπου ήταν και η προίκα της. Το παιδί μου έριξε πολλά λεφτά σε αυτό το σπίτι. Ήταν βέβαια σκέτο αρχοντικό από πριν μείνουν εκεί, αλλά οι γονείς της νύφης μου είναι μεγάλοι άνθρωποι και το είχαν κάπως αφημένο. Το παιδί μου λοιπόν μαζί με την νύφη μου έκαναν ολόκληρη ανακαίνιση. Έβαλε και η νύφη μου λεφτά βέβαια αλλά τα περισσότερα τα έβαλε ο γιoς μου».

«Εγώ από την αρχή του είχα πει ότι δεν πρέπει να ξανοίγεται τόσο σε ένα σπίτι που δεν του ανήκει και που ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να βρεθεί εκτός. Σίγουρα της είχα εμπιστοσύνη, αλλά λίγα ακούγονται κάθε μέρα; Από την άλλη όμως είχε δίκιο και αυτός. Δεν μπορούσε να νιώθει άβολα στο ίδιο του το σπίτι. Και το σπίτι είχε ανάγκη από ανακαίνιση. Η θέρμανση είχε πρόβλημα, τα πλακάκια σε μερικά σημεία ήταν ξεχαρβαλωμένα. Σίγουρα ήταν δουλειές που έπρεπε να γίνουν. Τέλος πάντων τα χρόνια κύλησαν και όλα έδειχναν φυσιολογικά. Παιδιά ακόμη δεν έχουν αποκτήσει βέβαια.

Το Καλοκαίρι όμως τα πράγματα άλλαξαν

Η νύφη μου από ένας άνθρωπος που ήταν έξω καρδιά και μέσα στο καλαμπούρι έγινε δύστρωπη. Ξαφνικά νευρίαζε με το παραμικρό με το παιδί μου και ξεκίνησε να κρατάει τις αποστάσεις της από εμάς. Ποτέ ξανά στο παρελθόν δεν είχε αποστασιοποιηθεί. Πάντα ήμασταν πολύ κοντά οι δυο μας και δεν είχα κάνει τίποτα που να αξίζω τέτοια συμπεριφορά. Ποτέ δεν μπλέχτηκα στο ζευγάρι, πάντα ήμουν αντικειμενική και μάλιστα πολλές φορές την είχα υποστηρίξει όταν καυγάδιζαν με τον γιo μου και την συμβούλευα σαν μάνα όχι σαν πεθερά» ανέφερε στη συνέχεια για την ιστορία της.

«Ακόμη και αυτή την συμβουλή για το σπίτι, την έδωσα στον γιo μου προσωπικά. Δεν ήταν μπροστά η νύφη μου και ξέρω ότι ο γιoς μου δε θα της το έλεγε ποτέ. Στην τελική μάνα είμαι. Έχω κάθε δικαίωμα να είμαι καχύποπτη και προστατευτική με τα δικαιώματα του γιoυ μου.

Ξεκίνησε λοιπόν να γίνεται απότομη με όλους μας και ήταν συνεχώς μουτρωμένη και μέσα στην γκρίνια. Ο γiος μου έκανα τα στραβά μάτια κι έκανε αρκετές υποχωρήσεις. Εγώ δεν ήθελα να της μιλήσω γιατί με είχε απογοητεύσει αρκετά η συμπεριφορά της.

Μέχρι που πριν την έναρξη της πρώτης καραντίνας είδα την νύφη μου χέρι χέρι με έναν άγνωστο προς εμάς άντρα στο κέντρο της πόλης. Δεν είδα φιλιά ή αγκαλιές. Είδα μόνο ότι περπατούσαν χέρι χέρι για λίγο, γελούσαν και γενικότερα ήταν πολύ θερμό το κλίμα. Φυσικά θόλωσα αλλά ευτυχώς δεν την πλησίασα.

Από τότε κάτι με βασανίζει. Η συμπεριφορά της έχει αλλάξει κάπως αλλά ακόμη έχω αμφιβολίες . Βέβαια φοβάμαι να πω κάτι τέτοιο στον γιo μου γιατί δεν θέλω να διαλύσω το ζευγάρι, χωρίς αποδείξεις. Και γενικά δεν θέλω να διαλύσω το ζευγάρι. Πάνω από όλα όμως θέλω να ξέρω ότι το παιδί μου είναι ευτυχισμένο. Κι αν είναι να χωρίσουν, ας χωρίσουν τώρα που δεν υπάρχουν παιδιά στην μέση. Τι να κάνω;», λέει η ίδια για το τέλος από την ιστορία της.

Related posts

Έγινε γνωστό πριν από λίγο: “Έσκασαν” τα δυσάρεστα νέα για την Ελεονώρα Μελέτη, ραγδαίες εξελίξεις

Μακριά μανίκια, κλειστό από παντού: Η Κατερίνα Λιόλου με μια απροσδόκητη εμφάνιση που δεν μας έχει συνηθίσει

Είναι 53, δείχνει κοριτσάκι: 20 χρόνια μετά το Fame Story η Μάρω Λύτρα εντυπωσιάζει ακόμα με την ομορφιά της