Πήρε θέση ο Τσιάρτας: Μίλησε για τον νομοσχέδιο των ομόφuλων και τα είπε έξω από τα δόντια

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Βασίλης Τσιάρτας με ανάρτησή του στο Χ τοποθετήθηκε αναφορικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.
Αρκετά συχνά ο Βασίλης Τσιάρτας σχολιάζει θέματα της επικαιρότητας μέσω των social media. Ο πρώην ποδοσφαιριστής, γνωστός για τις απόψεις του, αυτή τη φορά τοποθετήθηκε αναφορικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Ο Τσιάρτας το πρωί της Παρασκευής (16/2) έκανε μία ανάρτηση στο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Χ, όπου έγραψε:

«Πιστεύω να συμφωνήσετε αρκετοί αν όχι όλοι, ότι αυτοί που χαίρονται με την ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε κ από το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του επαίσχυντου νομοσχεδίου, είναι τα ΜΜΕ που από απόψε θα έχουν πολύ ψωμάκι για πολύ καιρό…».

Δείτε την ανάρτηση του:

Να αναφέρουμε ότι το βράδυ της Πέμπτης (15/2) υπερψηφίστηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών υπό τον τίτλο «Ισότητα στον πολιτικό γάμο, τροποποίηση του αστικού κώδικα και άλλες διατάξεις». Απείχαν από τη διαδικασία 46 βουλευτές.

Το νομοσχέδιο εγκρίθηκε από το ελληνικό κοινοβούλιο με 176 υπέρ και 76 κατά. Ψήφησαν 254 βουλευτές. Δύο βουλευτές ψήφισαν «παρών». Έτσι, ο γάμος των ομόφυλων ζευγαριών αποτελεί πλέον νόμο του κράτους.

Από τη Νέα Δημοκρατία 107 βουλευτές ψήφησαν υπέρ, 20 κατά, ενώ 31 ήταν αποχές. Όλοι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής υπερψήφισαν το νομοσχέδιο, ενώ 11 βουλευτές του απείχαν από την ψηφοφορία. Από τον ΣΥΡΙΖΑ απείχαν δύο βουλευτές, όπως και από τη Νέα Αριστερά.

Related posts

Περήφανη η μητέρα της Σάττι: «Ένιωσα συγκινημένη όταν την είδα στη σκηνή»

Έγινε 62, μοιάζει 35: H Κάρολαϊν του Τόλμη και Γοητεία μοιάζει να βρήκε το ελιξίριο της νεότητας

Τέλος εποχής: Διαζύγιο για την Τατιάνα Στεφανίδου, δυστυχώς περνάει δύσκολες ώρες