“Πήρε τα λεφτά, αλλά δεν ήταν σωστό”: Το τεράστιο λάθος στον ελληνικό Εκατομμυριούχο μαθεύτηκε 20 χρόνια μετά

Ο Θανάσης Χειμωνάς εμφανίστηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 το απόγευμα της Τρίτης και αποκάλυψε ότι στο παρελθόν ήταν υπεύθυνος για τη σύνταξη ερωτήσεων στο γνωστό παιχνίδι γνώσεων “Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος”. Επίσης, ο γνωστός συγγραφέας μίλησε για ένα σοβαρό λάθος που είχε γίνει με μια ερώτηση στο παιχνίδι, αφού είχε τέσσερις σωστές απαντήσεις αντί για μία.

 «Έγραφα ερωτήσεις για τον “Εκατομμυριούχο“»

«Οι ερωτήσεις περνούσαν από ελεγκτές, αλλά είχε γίνει λάθος όταν ήμουν εγώ με αυτόν που είχε πάρει το μεγαλύτερο ποσό. Είχε γίνει λάθος με το σήμα της ολυμπιακής επιτροπής, που ήταν και οι τέσσερις απαντήσεις σωστές. Αυτός είπε μία, πήρε τα λεφτά και τελικά δεν ήταν σωστό, ήταν υπέρ του το λάθος. Μπορώ να πω με περηφάνεια ότι εγώ δεν είχα γράψει την ερώτηση» ανέφερε ο Θανάσης Χειμωνάς.

«Έλεγε ποιο από τα τέσσερα δεν υπάρχει στο διεθνούς εκεχειρίας και υπήρχαν και τα τέσσερα. Απλά αυτός είχε πει το ένα που ήταν μικρό και δεν φαινόταν εύκολα» συνέχισε ο Θανάσης Χειμωνάς.

Related posts

Κάτι ξέχασε να.. φορέσει: Σούσουρο με την Μαρίνα Σταυράκη, βγήκε έτσι στη Μύκονο για βράδυ & μοίρασε “εγκεφαλικά”

Είναι πολύ μικρότερη απ’ ό,τι νομίζεις: Η Ναταλία Γερμανού έχει γενέθλια και το γιόρτασε στον αέρα, η ηλικία, το τρολάρισμα & η συγκίνηση

«Επιτέλους καλοκαιράκι»: Η Δανάη Παππά καλωσόρισε το καλοκαίρι στα κρυστάλλινα νερά του Ιονίου αγκαλιά με τον σύντροφο της