Πήρε τα γονίδια της μαμάς της: Σκέτη κούκλα σήμερα η 15χρονη κόρη του Ζαγοράκη και της Ιωάννας Λίλη

Η μικρή μεγάλωσε και βρίσκεται πλέον στην εφηβεία. Το ζευγάρι του πασίγνωστου Θοδωρή Ζαγοράκη και της γυναίκας του Ιωάννας Λίλη έχει δύο παιδάκια. Η 15χρονη πλέον Μαρία είναι μαθήτρια λυκείου και έχει γίνει μια όμορφη δεσποινίδα.

Πώς είναι η κόρη του ζευγαριού σήμερα;

Η Ιωάννα Λίλη διατηρεί μάλιστα στα social media έναν αρκετά ενεργό λογαριασμό, δημοσιεύοντας συνεχώς στιγμές από την προσωπική της ζωή. Μεταξύ αυτών των φωτογραφιών και αυτών των στιγμών, παρατηρήσαμε και το πόσο πολύ έχει μεγαλώσει η 15χρονη Μαρία.

Η Μαρία Ζαγοράκη είναι το μεγάλο παιδί της οικογένειας, που έχει ήδη μπει στην εφηβεία. Η 15χρονη κούκλα κόρη της Ιωάννας Λίλη και του Θοδωρή Ζαγοράκη είναι μαθήτρια Λυκείου και όπως όλα δείχνουν, έχει κληρονομήσει πολλά γονίδια από τη μητέρα της, όσον αφορά την εμφάνισή της. Η μονάκριβη κόρη του ζευγαριού έχει έντονα φρύδια και όμορφα, μακριά, καστανόξανθα μαλλιά ενώ όπως φαίνεται και από τις παρακάτω φωτογραφίες, όσο μεγαλώνει, τόσο ομορφαίνει ή τουλάχιστον, αυτό είδαμε από την τελευταία φωτογραφία που δημοσίευσε η μητέρα της.

 Οικογενειακές φωτογραφίες

Related posts

Προχωράει την ζωή της η Οικονομάκου: Ταξίδι για 2 μετά το διαζύγιο από τον Μιχόπουλο και κάτι μας… κρύβει

Χαρές για Γαρμπή – Σχοινά μετά από 27 χρόνια γάμου: «Διπλή γιορτή, διπλή χαρά, διπλή συγκίνηση, γεμάτη ευγνωμοσύνη»

Παντρεύεται ο Γιάννης Παπαμιχαήλ – Ποια είναι η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά;