Πιο ευτυχισμένη από πότε η Ελένη Φουρέιρα: Η νέα δημοσίευση της τραγουδίστριας σε προχωρημένη εγκυμοσύνη

Λίγο πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, η Ελένη Φουρέιρα φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού Vogue Greece, το οποίο κυκλοφορεί την Κυριακή 29 Ιανουαρίου.

Η pop star, διανύει τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της παραχωρεί την πρώτη της συνέντευξη.

Ελένη Φουρέιρα: Το μήνυμα που στέλνει στις γυναίκες που δυσκολεύονται να κάνουν παιδι

Ένα απόσπασμα από την συνέντευξη που παραχώρησε, στέλνει το δικό της μήνυμα λέγοντας: «Πάντα ήθελα να γίνω μητέρα, απλώς δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Ήταν αρκετός ο χρόνος που το προσπαθούσα, έτυχε σε εμένα να είναι πιο δύσκολο, όπως και σε πολλές άλλες γυναίκες. Θέλω να τους πω ποτέ δεν πρέπει να απογοητεύονται. Εκεί που νιώθεις ότι θες να τα παρατήσεις, εκεί που λες δεν αντέχω να δω και άλλο αρνητικό τεστ, γίνεται ένα θαύμα. 1,5 χρόνο πάλευα, πέρασα από αποτυχημένες εξωσωματικές, από πολλούς γιατρούς και τελικά το μωρό ήρθε φυσικά»

Πλέον η ίδια, νιώθει πιο σίγουρη για αυτή την όμορφη περίοδο που βιώνει και δεν διστάζει να μοιραστεί φωτογραφίες και με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Το πρωί της Παρασκευής 27/1 όπου ανάρτησε μια φωτογραφία από τα backstage της φωτογράφισής της για το περιοδικό. Όπως θα δεις, η μέλλουσα μανούλα ποζάρει στον καθρέφτη της, με κοντό μπλουζάκι και όπως θα δεις η κοιλιά της έχει μεγαλώσει αρκετά.

Related posts

“Γέρασες & μπαγιάτεψες, τέρμα οι βόλτες στη Μύκονο” Τα χυδαία σχόλια στην Αθηνά Οικονομάκου για το χωρισμό της

Δυστυχώς μαθεύτηκε για τη Δέσποινα Βανδή: Ξαφνικό τέλος για την τραγουδίστρια, άλλη γυναίκα πήρε τη θέση της

“Του τα έδωσα κατευθείαν”: Η Νικολέτα Τσομπανίδου αποκαλύπτει τι έκανε τα χρήματα που κέρδισε από το “The Bachelor”