Πικραμένη η Πίτσα Παπαδοπούλου: “Έχω χρόνια να βρεθώ με τον γιο μου, μακάρι να είχα εγγόνια”

Με τον γιο της έχει χρόνια να βρεθεί  η Πίτσα Παπαδοπούλου και αυτό φαίνεται να την πικραίνει, όπως έγινε εμφανές και σε πρόσφατες δηλώσεις της.

Η αναφορά στον γιο της

Μία από τις πιο σπουδαίες φωνές στο λαϊκό τραγούδι είναι αυτή της Πίτσας Παπαδοπούλου, η οποία μίλησε για την καριέρα της, για τις απολαβές της από το τραγούδι αλλά και τη σχέση της με τον γιο της.«Όταν ξεκίνησα να τραγουδάω ήμουν στο καλύτερο μαγαζί της Αθήνας και έκλαιγα γιατί ήθελα να γυρίσω στο σπίτι μου στη Θεσσαλονίκη. Είχα πει στον Νταλάρα ότι θέλω να σταματήσω το τραγούδι και μου είπε “εδώ φωνίτσες έγιναν τραγουδίστριες και εσύ που έχεις φωνάρα”».

«Δεν πήρα ποτέ πολύ καλά χρήματα από το τραγούδι. Το μόνο που έκανα ήταν να δουλεύω πολλές μέρες» ανέφερε.Δεν θεωρεί πως ήταν μία από τις τυχερές καλλιτέχνιδες και αυτό γιατί δεν ερμήνευσε κομμάτια του Γιάννη Σπανού και του Σταύρου Κουγιουμτζή.Με τον γιο της έχει χρόνια να βρεθεί από κοντά και η πικρία της γι΄αυτό φάνηκε στην κάμερα.«Λείπει εδώ και πολλά χρόνια ο γιος μου… Αν είχα εγγόνια, θα ήταν τα μεγάλα μου σουξέ».

Δείτε το βίντεο

Related posts

Σε πελάγη ευτυχίας η Στικούδη: Το δώρο που πήρε από τους τρεις άντρες της ζωής της για σήμερα

“Εσύ συνεχίζεις τις βόλτες”: Η πρώτη εμφάνιση του Πρίγκιπα Ουίλιαμ μετά την αποκάλυψη του καρκίνου της Κέιτ

Υγρή και με χρωματιστή πετσέτα: Η Βίσση άπλωσε το κορμί της για το πρώτο μπάνιο της σεζόν και αποθεώθηκε