«Πετσόκομμα» Μαρτίκα σε Αντωνά-Σοϊλέδη μετά τον χωρισμό: «Απλή αίσθηση ήταν ότι ήταν πολύ ερωτευμένοι»

Στην εκπομπή «Happy Day» μίλησαν ζωντανά από τη Νέα Υόρκη ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου, το πρωί της Δευτέρας (15/4). Το ζευγάρι είχε επέτειο δύο χρόνων με και το γιόρτασε με ένα ονειρεμένο ταξίδι.

Ανάμεσα σε όσα ειπώθηκαν, ο Σπύρος Μαρτίκας πήρε θέση για τον χωρισμό της Μαρίας Αντωνά και του Άρη Σοϊλέδη και σχολίασε: «Μάλλον απλή αίσθηση θα ήταν ότι ήταν πολύ ερωτευμένοι. Άλλοι χωρίζουν, άλλοι έχουν επέτειο, όλα μέσα στη ζωή είναι. Δεν έχω τι άλλο να πω. Δε γνωρίζω τη σχέση τους για να μπορώ να σας πω κάτι με βεβαιότητα. Νομίζω ότι μετά από δύο χρόνια που κλείνω με τη Βρισηίδα, δε μου άφησε το περιθώριο για να σκεφτώ κάτι άλλο».






«Ποσώς με ενδιαφέρει»: Αδιάφορη η Βρισηίδα Ανδριώτου για χωρισμό Αντωνά-Σοϊλέδη
Η Βρισηίδα Ανδριώτου μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών. Η ίδια ενημερώθηκε από τους δημοσιογράφους για την είδηση του χωρισμού της Μαρίας Αντωνά και του Άρη Σοϊλέδη, ενώ ρωτήθηκε και για τον λόγο που δεν συνοδευόταν από τον Σπύρο Μαρτίκα.

“Προς το παρόν έχουμε κλείσει να πάμε διακοπές το Πάσχα με τον Σπύρο. Το καλοκαίρι συνήθως φεύγει η αδερφή του και μένει ο Σπύρος στο φαρμακείο. Οπότε, έχουμε κανονίσει μόνο για Πάσχα, όπου θα πάμε στην Κάλυμνο με τον μπαμπά του και τη μαμά του”, είπε αρχικά η Βρισηίδα Ανδριώτου.






Σε ερώτηση για τον χωρισμό της Μαρίας Αντωνά με τον Άρη Σοϊλέδη, η Βρισηίδα Ανδριώτου απάντησε: “Είναι είδηση ή φήμη; Και για μένα έχει γραφτεί ότι χώρισα, ισχύει; Σε περίπτωση που ισχύει, ουδέν σχόλιο, δεν μιλάω με τα παιδιά, οπότε ποσώς με ενδιαφέρει”.

Related posts

Τεράστια βεράντα, τζάκι και δωμάτιο βεστιάριο: Το εντυπωσιακό σπίτι των Παύλου – Χατζίδου που πολλοί θα ζήλευαν

«Καταστραφήκαμε»: Τέλος εποχή για Μενεγάκη – Ματέο, έχασαν τα πάντα από σπίτια και περιουσία

Σε δύσκολη οικονομική κατάσταση ο Γκλέτσος: «Το έκανα γιατί είχα ανάγκη τα χρήματα…»