Πέτρος Ξεκούκης: «Με πήρε τηλέφωνο 1:30, μου είπε ότι με αγαπάει και 2:45 ο Βασίλης ήταν νεκρός»

Ο Πέτρος Ξεκούκης είναι ένας καταξιωμένος ηθοποιός που πολλές φορές μας έχει συγκινήσει με τις δηλώσεις του για αγαπημένα πρόσωπα.

Για τον θάνατο του Βασίλη Τσιβιλίκα

Ο αγαπημένος ηθοποιός Πέτρος Ξεκούκης φιλοξενήθηκε χθες από την Μπέττυ Μαγγίρα και την εκπομπή της «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη. Μίλησε για την ζωή του, για τα επαγγελματικά του ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον φίλο του Βασίλη Τσιβιλίκα αποκαλύπτοντας μάλιστα πως τον είχε πάρει τηλέφωνο λίγο πριν φύγει από την ζωή..

Τρίτη βράδυ, 01:30, χτυπάει το τηλέφωνο. Του λέω “έλα Βασίλη, συμβαίνει κάτι;” Μου λέει “τίποτα, πήρα να σου πω πόσο πολύ σε αγαπάω”. Του λέω “τώρα το θυμήθηκες, αύριο το μεσημέρι μαζί θα είμαστε”. Και στις 02:45 πεθαίνει από ανακοπή. Η Αλίκη το είπε αυτό γιατί τη ρώτησαν πώς και τι. Και λέει “μου είπε ότι μιλάει με τον Ξεκούκη στο τηλέφωνο και μου είπε έρχομαι στο κρεβάτι να κοιμηθώ” και έπαθε ανακοπή στο σαλόνι του σπιτιού».

Τι είπε για τον καλό του φίλο

Ο Πέτρος Ξεκούκης μίλησε εν συνεχεία και στις δύσκολες στιγμές που έζησε με τον Σωτήρη Μουστάκα λίγο πριν πεθάνει.

«Τον πήγαινα στο νοσοκομείο κρυφά γιατί δεν ήθελε να πικράνει την κόρη του, δεν ήθελε η Αλεξία να μάθει τίποτα. Πήγαμε και κάναμε πρόβες για τα μαλλάκια του…», είπε συγκινημένος ο Πέτρος Ξεκούκης και συμπλήρωσε: «Όταν άρχισαν να του πέφτουν τα μαλλιά φορούσε την περούκα. Είχε χάσει την ελπίδα του, μου έλεγε “εγώ θα φύγω τώρα”», σημείωσε ο Πέτρος Ξεκούκης

Ενώ όπως ήταν λογικό αναφέρθηκε και στην συμμετοχή του στην σειρά Το Κόκκινο Ποτάμι και τον Μανούσο Μανουσάκη

«Ο Μανούσος Μανουσάκης είναι ακούραστος εργάτης της τέχνης», είπε ο Πέτρος Ξεκούκης και συνέχισε λέγοντας «ο Χότζας που υποδύομαι στο Κόκκινο Ποτάμι είναι υπαρκτό πρόσωπο». Ακόμα, τόνισε πως έχει μια διαπροσωπική σχέση με τον Θεό

Δείτε το βίντεο

Related posts

Χαμογελάνε από ψηλά οι γονείς του: Παντρεύεται ο Γιάννης Παπαμιχαήλ – Δείτε την αγγελία γάμου

Ακομπλεξάριστη η Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και μας δείχνει τις ρυτίδες στο πρόσωπό της

«Θα ερχόμουν Σεϋχέλλες αλλά δεν έχουν κοκορέτσι….»: Σάλος κάτω από την ανάρτηση της Ιωάννα Τούνη – Επικές απαντήσεις