Πέτρος Ξεκούκης για Γιάννη Πλούταρχο: «Πλήρωνε σε άστεγους τα ξενοδοχεία για να μένουν»

Ο Γιάννης Πλούταρχος είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ερμηνευτές της γενιάς του με μεγάλη καριέρα από τα πρώτα βήματά του ως σήμερα. Εκτός από γοητευτικός και ταλαντούχος , είναι και πολύ αγαπητός στον κόσμο. Στον χώρο των καλλιτεχνών είναι γνωστό πως ο Γιάννης Πλούταρχος βοηθά όσους βρίσκονται σε ανάγκη, αλλά ο ίδιος ποτέ δεν μιλά δημόσια για τις αγαθοεργίες του. Το παρακάτω περιστατικό το εξομολογήθηκε στις δηλώσεις του ο Πέτρος Ξεκούκης , για τον αγαπημένο Γιάννη Πλούταρχο και το αίσθημα προσφοράς και αλληλεγγύης του στους έχοντες ανάγκη.

Όσα είπε για τον Γιάννη Πλούταρχο

Στους κύκλους της showbiz είναι γνωστό σε όλους πόσο βοηθά ανθρώπους που το έχουν ανάγκη αλλά ο ίδιος δεν θέλει ποτέ να «διαφημίζει» τις αγαθοεργίες του.Ο ηθοποιός Πέτρος Ξεκούκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Βαγγέλη Καράλη στην εκπομπή «ΣΟΥ ΚΟΥ Family» μίλησε για την περίοδο που συνεργάστηκε με τον αγαπημένο τραγουδιστή ενώ αποκάλυψε μεταξύ άλλων άγνωστες πτυχές του φιλανθρωπικού του έργου.

«Ήταν ρακένδυτοι και άστεγοι έξω από το θέατρο και όταν βγαίναμε δεν τους βρίσκαμε και μία μέρα λέω “τι γίνεται ρε παιδιά, τους διώχνουν;” και μου λένε “όχι,τους πληρώνει ο Πλούταρχος ξενοδοχείο και πηγαίνουν και μένουν» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Related posts

Σκυθρωπός και μόνος: Ο άλλοτε γοητευτικός Νικόλαος εμφανίστηκε με το βλέμμα χαμηλά μετά το διαζύγιο

«Το αγόρι μου!» Καμαρώνει τον άντρα της η καλλονή κοπέλα του Nemo που κέρδισε τη Eurovision

Φτώχια καταραμένη: Η Στεφανίδου εμφανίστηκε με Polo Ralph Lauren και πανάκριβη τσάντα που θα ζήλευαν και πριγκίπισσες