Πέτρος Μπουσουλόπουλος: Η νέα ζωή του «Μάρκου» του «Ευτυχισμένοι Μαζί»- Παράτησε την Tv και έφυγε από την Αθήνα

Ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος στην εκπομπή «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» μιλά για την νέα του ζωή μακριά από την Αθήνα και τα φώτα της δημοσιότητας.

Οι τάσεις φυγής και η νέα ζωή

Ο γνωστός ηθοποιός και τραγουδιστής έχει πραγματοποιήσει πολλές αλλαγές στη ζωή του τα τελευταία χρόνια. Μεταξύ άλλων, αναφέρει πως η προοπτική μιας ζωής στην Αθήνα μετά από ένα σημείο ξεκίνησε να τον τρομάζει, με αποτέλεσμα να αναζητά ενναλακτική.

«Από ένα σημείο και μετά, από το 2015 και μετά, άρχισε να με τρομάζει η Αθήνα. Δούλευα, ερχόμουν στο κέντρο, έβλεπα ανθρώπους να κοιμούνται στα πεζοδρόμια και άρχισα να το βάζω αυτό στο μυαλό μου σαν να είναι κάτι φυσιολογικό. Κάποια στιγμή λέω “δεν μπορεί αυτό να είναι φυσιολογικό και εγώ να φέρομαι φυσιολογικά, να περνάω από δίπλα τους και να χαμογελάω”. Θα μου πεις, “τι να κάνεις; Φεύγεις;” Κάπως μαζεύεις τις πληγές σου και κάνεις κάτι, το οποίο μάλλον έχει να κάνει με τον άνθρωπο. Ταξιδεύεις για να δεις και άλλα πράγματα; Ψάχνεις να βρεις να ηρεμήσεις; Ναι, έχεις τάσεις φυγής, όταν γύρω σου η ασχήμια μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Εμένα με πιάνουν τάσεις φυγής.»Μετά τις τάσεις φυγής, ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος, καταλήγει στο νησί της Ρόδου. Εκεί δημιούργησε το πρώτο του θεατρικό εργαστήρι.

«Κάποια στιγμή είχα βρεθεί στη Ρόδο για κάποιους λόγους και δεν είχα τι να κάνω. Το Νοέμβριο του 2017 άνοιξα εκεί το πρώτο μου εργαστήριο θεάτρου. Σκοπός μου ήταν να μαζέψω ανθρώπους που αγαπούν το θέατρο, να φτιάξουμε παραστάσεις. Τα βήματά μου με πήγαν στο Ρέθυμνο, όπου ξεκίνησα και στην Κρήτη τα εργαστήρια. Στο Ρέθυμνο, στα Χανιά, στο Ηράκλειο. Και άνοιξα και στο Ναύπλιο, που είναι η καταγωγή μου από εκεί. Φέτος θα πάμε και στο Άργος και Τρίπολη και Λαμία.»

Related posts

Σαν δίδυμες αδερφές: Η φυσική ομορφιά της Δούκισσας Νομικού είναι «κληρονομιά» από την πανέμορφη μητέρα της, Ούρσουλα

«Κλείδωσε» η ημερομηνία γάμου του Αντετοκούνμπο- Δε θα πιστέψετε ποιους έχει καλέσει!

Βρήκε την ευτυχία μετά το δύσκολο διαζύγιο: Ο εφοπλιστής σύντροφος της Έμης Λιβανίου, η σπάνια φωτο & οι ευχές