Πέτρος Ίμβριος: “Πάντα ήθελα να κάνω παιδιά, η Ναταλία δεν ήθελε ,θα τα αγαπάω και αν έλκονται από το ίδιο φύλο»

Ο Πέτρος Ίμβριος σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Σιδηρόπουλο, μίλησε για τον γάμο του με τη Ναταλία Γερμανού, την απώλεια του πατέρα του, αλλά και την παρενόχληση που είχε δεχτεί από γυναίκα.

Για την Ναταλία

Για τη Ναταλία Γερμανού, ο τραγουδιστής υπογράμμισε «με ενόχλησε που έγραφαν ότι παντρεύτηκα τη Ναταλία για να κάνω καριέρα. Πάντα ήθελα να κάνω παιδιά, η Ναταλία δεν ήθελε».

Για τα προσωπικά του

Όσον αφορά την απώλεια του πατέρα του, ο Πέτρος Ίμβριος επεσήμανε «είδα στον ύπνο μου τον Φρέντυ Γερμανό, όταν πέθανε. Τον πατέρα μου τον είδα στον ύπνο, 1 χρόνο μετά τον θάνατό του. Πιστεύω στο μεταφυσικό. Με το πολύ διάβασμα άρχιζα να βλέπω φαντάσματα».Σχετικά με την παρενόχληση που έχει δεχθεί και την απιστία, σημείωσε «έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση. Μου είχε πει μια γυναίκα αν δεν ενδώσω δεν θα κάνω καριέρα. Δεν τα πάω καλά με τις απειλές. Έχω απιστήσει, θα ήταν περίεργο να μην το έχω κάνει».

Για τις θεραπείες βελτίωσης της εξωτερικής εμφάνισης, αλλά και για την επιλογή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη να δημοσιοποιήσει την ταυτότητα του, τόνισε «δεν έχω κάνει αισθητική επέμβαση. Έχω κάνει πεντικιούρ και μανικιούρ. Θεωρώ η σεξουαλικότητα του Κασσελάκη δεν αφορά στους ψηφοφόρους του. Θα αγαπάω τα παιδιά μου και να έλκονται από το ίδιο φύλο».

Related posts

“Κανένα ξενοδοχείο δεν της ανήκει”: Σάλος με το διαζύγιο Οικονομάκου , πώς θα μοιραστεί η περιουσία

“Προχώρα σε θέλει όλη η χώρα”: Η εντυπωσιακή πρεμιέρα της Ιωάννας Μαλέσκου, τις έσβησε όλες με αυτό που φόρεσε

“Γι’ αυτό χώρισα με τη Ρούλα Κορομηλά”: Το αποκάλυψε τόσα χρόνια μετά ο Στέφανο Σαρτίνι