Περνά στην αντεπίθεση ο Ανδρέας Μικρούτσικος: Η πληρωμένη απάντηση του στο εξώδικο του Κωνσταντίνου Πλεύρη

Που βρίσκεται άραγε αυτό το εξώδικο; Νέα κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον Αντρέα Μικρούτσικο και στον Κωνσταντίνο Πλεύρη και αναζητείται ένα… εξώδικο που ο παρουσιαστής υποστηρίζει ότι ακόμα δεν έχει πάρει στα χέρια του, όμως ο δικηγόρος επιμένει ότι το έχει σταλεί…

Μετά από χαρακτηρισμούς που έκανε ο Αντρέας Μικρούτσικος στην εκπομπή του ALPHA “Super Κατερίνα” για τον Κωνσταντίνο Πλεύρη αποκαλώντας τον “φασίστα”, “χιτλερικό” και άλλα πολλά (δείτε εδώ το συγκεκριμένο βίντεο), ο δικηγόρος αποκάλυψε ότι έστειλε εξώδικο στον παρουσιαστή, ενώ εκείνος με την σειρά του ισχυρίζεται ότι δεν το έχει ακόμα παραλάβει. «Τον βρίζω και τον λέω φασίστα. Δεν έχω πάρει κανένα εξώδικο» είναι η απάντηση του παρουσιαστή στο youweekly.gr.Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης όμως σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του μας επιβεβαίωσε ότι το εξώδικο στον Αντρέα Μικρούτσικο έχει ήδη σταλεί από το γραφείο του και μεταξύ άλλων είπε:

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης με την σύντροφό του, Σιακαβάρα

«Ας υποστηρίζει ότι θέλει ο κ. Μικρούτσικος. Εγώ το έχω στείλει το εξώδικο από το γραφείο μου, εάν δεν το έχει πάρει ακόμα θα το πάρει σύντομα. Μιλάει εναντίον μου δίχως να με καλεί να απαντήσω. Του είπα ότι εάν δεν με καλέσει είναι Μικρούτσικος. Μονολογεί στην εκπομπή και λέει πολλά πράγματα για εμένα χωρίς να μου δίνει το δικαίωμα να του απαντήσω. Ούτε τον ξέρω τον Μικρούτσικο, ούτε και με ξέρει. Με αποκαλεί όμως με διάφορους χαρακτηρισμούς, λέει ότι είμαι χιτλερικός, να πάω στο Νταχάου, του σηκώνεται η τρίχα γιατί χαιρέτησα χιτλερικά, όμως εγώ χαιρέτησα μεταξικά. Μπορεί να λέει ότι θέλει αρκεί να είμαι παρόν. Με το εξώδικο δεν ζητάω τίποτε άλλο από αυτόν, αρκεί να σταματήσει να λέει το όνομά μου, έχω καλύτερα και ωραιότερα πράγματα να κάνω στη ζωή μου από το ασχολούμαι με αυτόν»

Related posts

Εξάγουμε πολιτισμό: Η Πέγκυ Τρικαλιώτη χορεύει τσιφτετέλι σε τουριστικό λεωφορείο με φόντο την… Όπερα της Βιέννης!

Μονόχρωμους τόνους, minimal διακόσμηση: Το μοντέρνο σπίτι του Πυγμαλίων Δαδακαρίδη & ο συγκάτοικος του ο Μάρλεϊ

Τελικά υπάρχουν άγγελοι; – Η πλήρης μεταμόρφωση Σπαλιάρα-Κουλιανού για τις ανάγκες φωτογράφησης