Περήφανος για τα αγόρια του ο Τσαλίκης: Μας δείχνει τους γιους του Χάρη και Άγγελο που έχουν μεγαλώσει πολύ

Ο Γιώργος Τσαλίκης είναι περήφανος μπαμπάς τριών αγοριών, του Βασίλη, του Χάρη και του Άγγελου. Πρόσφατα μας έδειξε τους δυο γιους του που δεν έχουν ενηλικιωθεί ακόμη, όμως υπενθυμίζεται πως με τη σύζυγό του Δώρα έχουν αποκτήσει κι έναν ακόμη γιο που σήμερα είναι 20 ετών!

«Χρόνια πολλά, αγάπες μου!»

Στις φωτογραφίες ο γιος του Γιώργου Τσαλίκη και της Δώρας Δημητροπούλου, Χάρης, γιορτάζει τα 17α γενέθλιά του έχοντας μια τούρτα μπροστά του και ο μικρότερος αδελφός του, Άγγελος ποζάρει στο πλευρό του.

Πολλά ήταν τα σχόλια και οι ευχές των διαδικτυακών φίλων του τραγουδιστή, ωστόσο αυτό που ξεχώρισε ήταν της Ναταλίας Γερμανού, η οποία έχει βαφτίσει τον Χάρη: «Χρόνια πολλά στα πιο όμορφα και καλά πλάσματα, στο Χάρη και στον Άγγελο! Η νονά σου Χαρούλη σε καμαρώνει όσο δεν πάει».

Σημειώνεται ότι ο Χάρης είναι ο μεσαίος γιος του Γιώργου Τσαλίκη και της Δώρας. Το ζευγάρι έχει έναν μεγαλύτερο γιο, τον Βασίλη και έναν μικρότερο, τον Άγγελο.

Οι δυο τους είχαν γνωριστεί στην Βουλγαρία, όταν ο Γιώργος Τσαλίκης σπούδαζε ιατρική και όπως είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή του ο τραγουδιστής, ο έρωτας τους ήταν κεραυνοβόλος.

Ο Χάρης και ο Αγγελος έχουν μεγαλώσει πολύ και πόζαραν χαρούμενοι στο πλευρό του διάσημου πατέρα τους, Γιώργου Τσαλίκη.

Η γλυκιά ανάρτηση

Related posts

“Ποιος σε ντύνει;”: Ο Βασίλης Μπισμπίκης εμφανίστηκε έτσι στη Μύκονο & προκάλεσε δεκάδες αντιδράσεις

«Με τόσα φίλτρα θα εξαφανιστείς»: Δεκάδες αντιδράσεις κάτω από την νέα εμφάνιση της Μαρίνα Πατούλη

Ερωτευμένοι εδώ και 32 χρόνια: Αυτός είναι ο άγνωστος σύζυγος της Μάρα Ζαχαρέα που δεν έχουμε δει ποτέ