Περήφανη μητέρα η Νατάσα Θεοδωρίδου: Μοιράστηκε τα ευχάριστα για την κόρη της Κριστιάνα και όλοι καμαρώνουν για την επιτυχία της

Η Νατάσα Θεοδωρίδου συγκαταλέγεται εδώ και αρκετά χρόνια στις πιο δημοφιλείς και αγαπητές τραγουδίστριες της εγχώριας μουσικής σκηνής, με τις επιτυχίες της να είναι κυριολεκτικά αμέτρητες.

Εκτός από καταξιωμένη καλλιτέχνης η 53χρονη κατέχει έναν ακόμα σημαντικό τίτλο, που δεν είναι άλλος από αυτόν της «καλής» και υποστηρικτικής μητέρας για τις δύο της κόρες. Η 30χρονη Κριστιάνα Μπέτα και η 24χρονη Ανδριάνα Φουστάνου είναι τα πολυτιμότερα «δώρα» στη ζωή της τραγουδίστριας και η παντοτινή της αδυναμία.

Η Κριστιάνα Μπέτα είναι υπερήφανη για τη νέα της συνεργασία και η Νατάσα Θεοδωρίδου καμαρώνει

Η Κριστιάνα Μπέτα είναι η πρωτότοκη κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου και του επιχειρηματία Τάκη Μπέτα, η οποία ολοκλήρωσε τις σπουδές της στη Νομική αλλά τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στο Λονδίνο.

Η νεαρή ζωγράφος έχει κληρονομήσει το καλλιτεχνικό DNA της μητέρας της και κατάφερε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα, προωθώντας τα έργα του artistic brand της σε διάσημες galleries.

Πριν από λίγες ώρες η 30χρονη ανακοίνωσε τη νέα της συνεργασία με luxury εταιρία χαλιών και οικιακών ειδών, παραχωρώντας σχέδιά της τα οποία μεταφέρθηκαν επιτυχώς σε κομμάτια της νέας συλλογής.

«Ένα ονειρικό χαλί. Μαζί με την @malcusa χρησιμοποιήσαμε τη δημιουργία ενός χειροποίητου χαλιού με την τέχνη μου! Είναι πλέον διαθέσιμο προς πώληση και μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στον επίσημο ιστότοπο του @malcusa», έγραψε η Κριστιάνα Μπέτα στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Ακολούθησε ένα Instagram-story της Νατάσας Θεοδωρίδου η οποία καμαρώνει την επιτυχία της κόρης της στον κόσμο της Τέχνης.

Δείτε την νέα συλλογή της

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bettak (@kris_betta_)

@kris_betta_♬ original sound – kris_betta_

Related posts

Γοητευτικός μεγαλοστέλεχος δισκογραφικής: Η νέα εμφάνιση της Κατερίνα Λιόλιου με τον κούκλο σύντροφο της

Πυρ και μανία ο Γιώργος Τσαλίκης για Μαρίνα Σάττι: “Δεν μπορώ να δικαιολογήσω έναν άνθρωπο που χασμουριέται και τουρλώνει τον κ@λο του σε φωτογραφίες”

Είναι μεγαλύτερος της, δε του φαίνεται καθόλου: Τόσα χρόνια περνάει ο Γρηγόρης Μόργκαν την Ευρυδίκη Βαλαβάνη