Περήφανη μαμά η Ελένη Πετρουλάκη: Η κόρη της βγήκε πρώτη στο στίβο – Η συγκινητική ανάρτηση της

Η γνωστή πρωταθλήτρια, Ελένη Πετρουλάκη, μαζί με τον σύζυγο της Ίλια Ίβιτς, έχουν αποκτήσει τέσσερις κόρες.  Την 18χρονη Άννα Μαρία, τις δίδυμες Δωροθέα και Μίλα, που είναι 16 ετών και τη 13χρονη Ηλιάνα.

Η Άννα Μαρία, ακολουθεί τα βήματα της, στον στίβο, ενώ οι δίδυμες, έχουν αδυναμία στον αθλητισμό.

Η διάκριση της Δωροθέα

Πρόσφατα, λοιπόν και η Δωροθέα κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στον στίβο και η Ελένη Πετρουλάκη, ως περήφανη μητέρα, μοιράστηκε, στο προφίλ της στο Instagram, μία φωτογραφία με την απονομή του μεταλλίου. Έγραψε στη φωτογραφία «Το δικό μου βραβείο» δείχνοντας έτσι την περηφάνια για την κόρη της.

Η αναφορά για τις κόρες της

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Ελένη» έναν χρόνο πριν, η γνωστή γυμνάστρια είχε πει: «Τα παιδιά μου ασχολούνται με τον στίβο και η 14χρονη κόρη μου παίζει ποδόσφαιρο! Η μία κόρη μου δεν ασχολείται με τίποτα από αυτά, της αρέσει το θέατρο. Έχουν όλα τον δικό τους χαρακτήρα».

«Οι κόρες μου, αυτήν τη στιγμή, είναι στην εφηβεία και υπάρχει ένας εσωτερικός ανταγωνισμός, γιατί είναι όλες κορίτσια, οπότε έχουμε αυτήν τη διαμάχη και απέναντι σε εμένα είναι αυστηρές και επικριτικές. Η μητέρα πρέπει να κάνει ένα βήμα πίσω απέναντι στις κόρες. Λέω στις κόρες μου ότι είναι πολύ πιο όμορφες από εμένα από όταν ήμουν μικρή. Οι μαμάδες γινόμαστε επικριτικές και τα παιδιά παθαίνουν συστολή. Όταν έρχονται έφηβες στο γραφείο μου τη μαμά την αφήνω έξω και εκεί καταλαβαίνεις πόσο πιεστικοί είναι οι γονείς άθελά τους» είχε πει η Ελένη Πετρουλάκη μιλώντας για τα κορίτσια της.

Related posts

“Κανένα ξενοδοχείο δεν της ανήκει”: Σάλος με το διαζύγιο Οικονομάκου , πώς θα μοιραστεί η περιουσία

“Προχώρα σε θέλει όλη η χώρα”: Η εντυπωσιακή πρεμιέρα της Ιωάννας Μαλέσκου, τις έσβησε όλες με αυτό που φόρεσε

“Γι’ αυτό χώρισα με τη Ρούλα Κορομηλά”: Το αποκάλυψε τόσα χρόνια μετά ο Στέφανο Σαρτίνι