Πέρασε τον Ατλαντικό και κάνει σπουδαία επιτυχία: Με τι ασχολείται ο κούκλος Φίλιππος από το «Θα βρεις το δάσκαλό σου»

Το «Θα βρεις το δάσκαλό σου» είναι διαχρονικά μια από τις πιο επιτυχημένες κωμικές σειρές, που μας έχει παρουσιάσει ο ΑΝΤ1, προβάλλοντάς την ακόμη και σήμερα σε επανάληψη, αφού πάντοτε η ιστορία του Θάνου Ποντίκη και της Μαρίζας Πασπάτη θα είναι ελκυστική.

Η σειρά, που έκανε μεγάλη επιτυχία τη διετία 2005-2007, ανέδειξε και αρκετούς ιδιαίτερους χαρακτήρες στη διάρκειά της, είτε όσους πρωταγωνιστούσαν είτε όσους είχαν δευτερεύοντα ρόλο. Ένας από αυτούς ήταν και το… αμόρε της Μαρίζας στο ξεκίνημα της σειράς, ο Φίλιππος, ο οποίος όμως δεν κατάφερε να στρέψει την προσοχή της από τον γοητευτικό καθηγητή, που της έκλεψε την καρδιά.

Η καριέρα του Τόμμυ Σκλάβου

Ο ηθοποιός, που υποδύθηκε εκείνο το ρόλο, είχε πάντως μεγάλη πέραση στις γυναίκες και μία από εκείνες, μάλιστα, που είχαν υποκύψει στη γοητεία του, ήταν και η Ελεονώρα Ζουγανέλη. Ο Τόμμυ Σκλάβος, όμως, πλέον δε ζει στην Ελλάδα, έχοντας εγκαταλείψει εδώ και χρόνια την χώρα και ακολουθώντας μια διαφορετική ζωή, συνεχίζοντας βέβαια στον χώρο της υποκριτικής.

Ο ίδιος είχε παρουσιαστεί και σε άλλες σειρές, όπως η «Πολυκατοικία» και ο «Πόλεμος των Άστρων», ενώ τον είχαμε δει και σε ταινίες, όπως το «Μόλις Χώρισα». Τώρα πια τον έχει κερδίσει ο μαγικός κόσμος στις Ηνωμένες Πολιτείες, έχοντας πια μεταναστεύσει στην Νέα Υόρκη και εργαζόμενος εκεί στον χώρο της υποκριτικής.

Related posts

Το αποκάλυψαν on air κατά λάθος: «Λένε ότι χώρισε αυτός για να είναι με τη Λαμπροπούλου»

Διπλή χαρά ανήμερα της εορτής του: Έσκασαν τα ευχάριστα για τον Κωνσταντίνο Αργυρό & όλοι του στέλνουν τις ευχές τους

Κάνουν μια νέα αρχή, τα συγχώρησε όλα: Η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε την κίνηση 5 χρόνια μετά το διαζύγιο με τον Μαραντίνη