Πέρασε τα 40, απομακρύνθηκε από την τηλεόραση και είναι μια κούκλα: Πώς είναι σήμερα η Μαιρούλα από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»

Το «Κωνσταντίνου και Ελένης» αποτελεί φυσικά τον ορισμό της διαχρονικότητας στην ελληνική τηλεόραση, κάνοντάς μας παρέα σταθερά εδώ και πολλά χρόνια στα μεσημέρια μας και συνεχίζοντας να καταγράφει σπουδαία επιτυχία για σειρά, που έχει προβληθεί για πρώτη φορά πριν από 26 χρόνια και με αμέτρητες επαναλήψεις στο ενεργητικό της,

Η ιστορική σειρά του ΑΝΤ1, άλλωστε, αποτελεί… λαϊκή απαίτηση να παραμένει στους δέκτες μας, γελώντας πάντα με τις σπαρταριστές ατάκες των ηρώων της. Εκτός των βασικών πρωταγωνιστών, βέβαια, υπήρχαν σε κάθε επεισόδιο δευτερεύοντες χαρακτήρες, που μας κέντριζαν το ενδιαφέρον, κυρίως για το πώς έχουν πορευτεί έκτοτε, με έναν εξ αυτών πρόσφατα να αναφέρεται στις καταγγελίες της συζύγου του εναντίον του.

Στο επεισόδιο «Τα τριάντα… βάλε καράτια», εκτός του Κλεομένη, ανιψιού του Κατακουζηνού, που υποδύεται ο καταξιωμένος Κωνσταντίνος Κάππας, θυμόμαστε και τη Μαιρούλα, το κοριτσάκι στην πολυκατοικία του Μάνθου, ο οποίος δεν κρύβει το γεγονός, ότι είναι «τσιμπημένος» μαζί της. Ο καθηγητής κάνει όσα μπορεί, για να μην την αποπλανήσει στο τέλος, αλλά φαίνεται πως, έτσι κι αλλιώς, τα ενδιαφέροντά τους δε συνδέονται, με τη Μαιρούλα τελικά να κάνει δεσμό με τον Μένιο.

Η ζωή και η πορεία της Γιώτας Τζουάνη μετά τη σειρά του ΑΝΤ1 – Πού την είδαμε τελευταία στην τηλεόραση

Η ηθοποιός, που υποδύθηκε τη Μαιρούλα, έχει φυσικά μεγαλώσει, έχει παραμείνει πολύ όμορφη και γλυκιά, και πραγματοποιεί επιτχία μέσα από το θέατρο. Η Γιώτα Τζουάνη είναι πια ηθοποιός και σκηνοθέτης, πραγματοποιώντας διάφορες παραστάσεις, ακόμη και παιδικές, με τελευταία τον «Ρομπέν των Δασών», η οποία ακόμη συνεχίζει τις παραστάσεις της.

Στην τηλεόραση, βέβαια, την είχαμε δει στο «Μίλησέ μου» του Open, που είχε πάρει τη θέση από τα «Διλήμματα». Εκεί, η ίδια εργάστηκε ως ηθοποιός στις αυτοτελείς ιστορίες σχέσεων, με την εικόνα της να παραμένει εντυπωσιακή, έχοντας περάσει τα 40 της.






Related posts

«Με την αγάπη μου»: Τρελά ερωτευμένος με τον σύντροφό του ο Παντελής Τουτουντζής, δεν έχει μάτια γι’ άλλον

Ψηλός και κούκλος επιχειρηματίας: Ο «άγνωστος» σύζυγος της Χατζηβασιλείου, οι σπάνιες εμφανίσεις και η γνωριμία στα 15

Εκφράζει κάθε γυναίκα η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Λέμε χαμηλόφωνα τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης λες και είναι ντροπή»