Πένθιμες πέρλες, μαύρο γυαλί και καλυμμένο πρόσωπο: Έτσι εμφανίστηκε η Κατιάνα Μπαλανίκα στην κηδεία του Στηβ Κακέτση

Το τελευταίο αντίο σήμερα στο Στηβ Κακετση με τους οικείους του να είναι βαθιά συντετριμμένοι.

Η εμφανιση της Κατιάνας Μπαλανικα που τράβηξε τα βλέμματα

Φίλοι και συγγενείς του Στηβ Κακέτση λένε σήμερα το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο τους από το νεκροταφείο του Παπάγου. Λίγο πριν από τις 11 έφτασε η Κατιάνα Μπαλανίκα συνοδευόμενη από τον γιο τους, Ασημάκης Κακέτση.Η ηθοποιός εμφανίστηκε έχοντας καλυμμένο το πρόσωπό της φορώντας μαντίλι στα μαλλιά, μεγάλα γυαλιά ηλίου και μάσκα προστασίας.Η Κατιάνα Μπαλανίκα ήταν από τους μεγαλύτερους έρωτες τη ζωής του εκλιπόντος. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 1975, ενώ το 1976 ήρθε στον κόσμο ο γιος τους Ασημάκης Κακέτσης.

Το ζευγάρι αποφάσισε να πάρει διαζύγιο το 2000 αλλά ανέκαθεν διατηρούσαν άριστες σχέσεις για χάρη του γιου τους. Σήμερα η Κατιάνα Μπαλανίκα τον αποχαιρετά για πάντα από το νεκροταφείο Παπάγου.

Ο Στήβ Κακέτσης έφυγε από τη ζωή ηλικία 73 χρόνων. Ο γνωστός επιχειρηματίας πριν από δύο μήνες είχε υποστεί σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο, από το οποίο δεν επανήλθε ποτέ. Η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε, καθώς παρουσίασε πολυοργανική ανεπάρκεια. Την Πέμπτη άφησε την τελευταία του πνοή σκορπώντας θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο.

Related posts

Προσβολή στα Θεία: Η Έλενα Τοπαλίδου ανέβασε αδιανόητο βίντεο να χορεύει ξέφρενα Έμινεμ με λεζάντα «Επιτάφιος»

Δύο μέτρα πόδια, καλλονή: Η Μαίρη Βυτινάρος μάγεψε τον ανδρικό πληθυσμό με την εμφάνιση της στη Μύκονο

Πάσχα στην Κέρκυρα: Το νησί με το ξεχωριστό έθιμο των «Μπότηδων» και τα φαντασμαγορικά βεγγαλικά