Πέντε τυχερά τριφυλλάκια για αυτά τα ζώδια: Ποιοι ευνοούνται στα οικονομικά και στις σχέσεις τους

Για έναν ολόκληρο μήνα, 4 Ζώδια θα δουν επιτέλους άσπρη μέρα στα επαγγελματικά και τα οικονομικά τους και θα έχουν όλη την τύχη δική τους.

Κριός

Ώρα να δημιουργήσετε ασφαλείς και σταθερές βάσεις στα οικονομικά σας, να τακτοποιήσετε οφειλές που σας άγχωναν αλλά και να δεχθείτε ουσιαστική στήριξη και συμπαράσταση στον οικονομικό σας τομέα. Η Αφροδίτη από τον Ταύρο θα σας προσφέρει περισσότερες ανέσεις, αλλά και την ευκολία να τονώσετε τα οικονομικά, να λάβετε περισσότερα χρήματα στα χέρια σας αλλά και να καταφέρετε να ξοδέψετε περισσότερα χρήματα για να περάσετε καλά. Μπορεί τα χρήματα αυτή την περίοδο να έρχονται πολύ πιο εύκολα και γρήγορα στα χέρια σας, το ίδιο γρήγορα όμως και θα φεύγουν γιατί οι ανάγκες σας θα είναι ασυγκράτητες, λίγο προσοχή λοιπόν στην διαχείριση.

Ζυγός

Περιμένετε χρήματα που σας χρωστούσαν; Αναρωτιόσασταν πότε θα λάβετε αναδρομικά, μπόνους ή πότε θα ανέβουν τα οικονομικά του συζύγου; Τότε όλα αυτά θα προχωρήσουν επιτυχώς ως τις 11 Απριλίου όπου η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο του Ταύρου. Τονώνονται οι οικονομικές σας απολαβές που συνδέονται με τρίτους, καταφέρνετε και βγάζετε άκρη με φορολογικά, κληρονομικά, γραφειοκρατικά, έξτρα εισφορές και παίρνετε ανάσα. Επιπλέον αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες δέχεστε τις δικλείδες ασφαλείας που θα σας βοηθήσουν να σταθεροποιήσετε το πελατολόγιο σας και να δείτε περισσότερα χρήματα στα χέρια σας.

Λέων

Μετά τα τσαλαπατήματα και τις χασούρες που έχετε δεχθεί στα οικονομικά σας, έρχεται η ώρα και η στιγμή να κοιτάξετε ψηλά και να κορδωθείτε από περηφάνια, που το κόκκινο πορτοφόλι σας, απεδείχθη γούρικο, γιατί άρχισε και πάλι να γεμίζει. Η καριέρα σας αναδύεται, ο κύκλος των γνωριμιών αυξάνεται και ο μήνας είναι κατάλληλος για προβολή που θα φέρει κέρδος. Αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες αξιοποίησε αυτή την τάση και δεν θα βρεθείτε χαμένοι. Αν είστε υπάλληλοι να ξέρετε ότι αυτό το μήνα θα λυθεί οριστικά ένα οικονομικό ζήτημα αύξησης, που είχε αναβληθεί ή ήταν στον πάγο.

Υδροχόος

Τα οικονομικά σας θα φτιάξουν. Θα ανέβουν αισθητά και θα καταφέρετε να συγκροτηθείτε όσο κι αν σας φαίνεται δύσκολο. Ναι μπορεί να μην είστε άνετοι για να πάρετε τη μηχανή ή το αυτοκίνητο που θέλετε, όμως θα καταφέρετε να καλύψετε με άνεση τις ανάγκες σας και θα κάνετε και μία αποταμίευση (έστω και μικρή) προκειμένου να πετύχετε ένα σκοπό σας λίγο αργότερα.

Related posts

“Χαζογιαγιά” στα 53 της η Τάρια Μπούρα: Έβαλε λευκό δαντελένιο φόρεμα και όλοι νομιζαν ότι είναι η μαμά

“Φαίνεται το ήθος σου” Αποθεώθηκε ο Δαδακαρίδης με την ανάρτηση αυτή για τον πατέρα του

Καμία δεν τους χωρίζει αυτούς τους δύο! Ξανά μαζί Καινούργιου – Τσαγκρίδης, ξεπέρασαν τα προβλήματά τους