Πάτησε Ελλάδα αλλά δεν είδε τα φλας: Έκλεψε τις εντυπώσεις η Μόνικα Μπελούτσι – Οι πρώτες φωτογραφείς που διέρρευσαν

Όπως φαίνεται, η Μόνικα Μπελούτσι, αγαπάει την Ελλάδα κι αυτό το δείχνει σε κάθε της επίσκεψη. Τις τελευταίες ώρες, βρίσκεται στην χώρα μας και όπως έγινε γνωστό μέσα από την ανάρτηση που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ο γνωστός φωτογράφος Νίκος Ζώτος, ο οποίος την συνάντησε κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Η νέα επίσκεψη της Μπελούτσι στην Ελλάδα

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η Μόνικα Μπελούτσι μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα επισκέπτεται τη χώρα μας χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει γνωστοί ακόμη οι λόγοι των επισκέψεών της.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η Φωτεινή Πετρογιάννη στο “Πρωινό” η Μόνικα Μπελούτσι είναι πολύ πιθανό να μένει στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, κάτι που ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Η συνάντηση με την Μαρίνα Πατούλη

Η Ιταλίδα σταρ έχει επισκεφτεί πολλές φορές την ελληνική πρωτεύουσα. Μάλιστα, τον Σεπτέμβριο του 2021 και λίγο πριν την αναχώρησή της από την Ελλάδα, επισκέφτηκε το Μουσείο της Ακρόπολης για να θαυμάσει από κοντά τους πολιτιστικούς θησαυρούς της Ελλάδας, της χώρας που, όπως έχει επανειλημμένα εξομολογηθεί, κατέχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά της.

Related posts

Όλες οι μαμάδες τη νιώθουν: Δύσκολη νύχτα για τη Ιωάννα Τούνη – Στο πλευρό του γιου της άυπνη και ταλαιπωρημένη

Έναν αιώνα ζωής έκλεισε η αγαπημένη Καίτη Γκρέυ – Έσβησε κεράκια με τους καλούς της φίλους

Δεν λογαριάζουν πικροσχόλια: Ασυγκράτητοι Παππάς – Αϊβαλή στα μπουζούκια, δεν σταμάτησαν να φιλιούνται