Πατέρας κυνηγούσε τις 20χρονες φίλες της κόρης του και τελικά άφησε μία έγκυο – «Θέλω να ζήσω τη ζωή μου»

«Να ζήσει τη ζωή» του αποφάσισε ένας 49χρονος πατέρας, ο οποίος κρυφά από την κόρη του κυνηγούσε τις φίλες της, μέχρι που αποπλάνησε μία εξ αυτών και την άφησε έγκυο!

Του άρεσαν οι μικρότερες

Ο David Wilcox είχε πάθος να πηγαίνει με μικρότερες γυναίκες, όμως δυσκολευόταν να βρει νεαρό ταίρι. Έτσι, θεώρησε ότι περισσότερες πιθανότητες θα είχε με τις φίλες της 23χρονης κόρης του, τις οποίες γνώριζε από μικρά παιδιά.

Σύμφωνα με τη New York Post, προσέγγιζε τις γυναίκες χωρίς να αποκαλύψει κάτι στο παιδί του, μέχρι που έπεισε την κολλητή της Gina και έκαναν κρυφή σχέση, ενώ στη συνέχεια την άφησε έγκυο.

Όταν ο David έμαθε για την εγκυμοσύνη, πήρε την Gina στο σπίτι του και μάλιστα ζήτησε εξηγήσεις από την κόρη του Joni, που διαφώνησε με τη σχέση και χαρακτήρισε «πόρνη» την φίλη της.

«Έκρυψαν τη σχέση τους και με χρησιμοποίησαν για να βλέπουν ο ένας τον άλλον… Δεν φτάνουν όλα αυτά, αλλά την άφησε έγκυο και θέλει το παιδί, ενώ ψάχνει σεξ», είπε στην τηλεοπτική εκπομπή «Dr. Phil», στην οποία μίλησε δημόσια για να εκθέσει τον πατέρα της, μήπως αλλάξει γνώμη.

Δείτε το βίντεο για τις δύο φίλες

Εντούτοις, ο άνδρας όχι μόνο δεν πήρε πίσω τις αποφάσεις του αλλά αποφάσισε να διακόψει και τις σχέσεις μαζί της, δηλώνοντας ότι «θέλω να ζήσω τη ζωή μου. Μου αρέσουν οι μικρότερες γυναίκες, απλώς, δεν κάνω κάποιο έγκλημα».

Η Joni διέκοψε τελικά τις σχέσεις με την πρώην φίλη της, ενώ δε μιλάει και στον πατέρα της, τον οποίο πλέον σιχαίνεται να βλέπει.

Related posts

“Τα κατάφερες γίγαντα” : Νικητής ο Δημήτρης Σταρόβας

“Για κουφέτα με ρωτάτε;” Παραδοσιακός άντρας ο Λιβάνης,το αποκάλυψε για το γάμο του με την Ανδρομάχη

Επιτέλους κάποιος το είπε! Η Νάνσυ Αντωνίου είπε για τον Λιάγκα αυτό που κανείς δεν έχει τολμήσει