Πασίγνωστοι ηθοποιοί, μοιάζουν τρομερά: Αυτοί είναι οι διάσημοι γονείς της Ηλιάνας Μαυρομάτη από το “Αυτή η νύχτα μένει”

Ηλιάννα Μαυρομάτη: Η πρώτη της εμφάνιση που πολλοί δεν θυμούνται καθώς έχουν περάσει χρόνια, ήταν το 2008 στο επιτυχημένο Λίτσα.com, που έκανε την ανήλικη μαθήτρια και φίλη του αδερφού της Λίτσας. Η ίδια είναι εκτός από πανέμορφη και εξαιρετικά ταλαντούχα και σήμερα την απολαμβάνουμε στο Αυτή η νύχτα μένει στο πλευρό μεγάλων ονομάτων της καλλιτεχνικής σκηνής.

Ηλιάννα Μαυρομάτη: Λίγα λόγια για εκείνη

Γεννημένη μέσα σε καλλιτεχνική οικογένεια, η Ηλιάννα Μαυρομάτη κάθε άλλο παρά σίγουρο ήταν πως θα ακολουθήσει τον δρόμο της υποκριτικής.Η Ηλιάννα Μαυρομάτη είναι η πρωταγωνίστρια της πολυαναμενόμενης σειράς του Alpha “Αυτή η νύχτα μένει”, η οποία κανει πρεμιέρα απόψε και κάτι μας λέει πως η νεαρή ταλαντούχα ηθοποιός θα μας απασχολησει πολύ από εδώ και στο εξής.

Ηλιάννα Μαυρομάτη: Ολα όσα δεν ξέρετε για την πρωταγωνίστρια του “Αυτή η νύχτα μένει” – Ταλαντούχα, κόρη ηθοποιών
Η 37χρονη Ηλιάννα έχει μακρά πορεία στο θέατρο, όμως την εχουμε δει έως τώρα ελάχιστα στην τηλεόραση. Χαμηλών τόνων, αποφεύγει τις δημόσιες σχέσεις και τα φώτα, και προτιμά να επικεντρώνεται κυρίως στη δουλειά της και στην τέχνη της.

“Ισως είμαι λιγάκι κουμπωμένη στην αρχή, αλλά δεν υπήρξα ποτέ σνομπο ή βαριά. Αλλο η καριέρα άλλο η κοινωνική μου ζωή”, έχει δηλώσει η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Ηλιάννα Μαυρομάτη: Ποιοι είναι οι διάσημοι γονείς της

Γονείς της είναι οι αξιόλογοι ηθοποιοί Λίλα Καφαντάρη και Βασίλης Μαυρομάτης. Η Ηλιάννα από οταν θυμάται τον εαυτό της, αχολείται με τα καλλιτεχνικά, παρότι είχε εφεση και στις θετικές επιστήμες.

Η Ηλιάννα Μαυρομάτη είναι απόφοιτος της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής “Θεατρικά Δρώμενα Ίασμος” του Β. Διαμαντόπουλου, ενώ έχει φοιτήσει στο τμήμα θεατρικών σπουδών του Παν/μίου Πατρών. Έχει συμμετάσχει σε σεμινάρια υποκριτικής και κίνησης των Μ. Μαρμαρινό, Σ. Χατζάκη, Δ. Μαυρίκιο, Σ. Παυλίδη, Ρ. Πατεράκη, Α. Στελλάτου, Δ. Λάλο . Από το 2009 μέχρι σήμερα παρακολουθεί μαθήματα υποκριτικής και αυτοσχεδιασμού (μέθοδο Στανισλάβσκι) με την Ελένη Σκότη στο θέατρο Επί Κολωνώ.

Στο θέατρο έχει συνεργαστεί όλα αυτά τα χρόνια με σπουδαίους ηθοποιούς, όπως με τον Νικήτα Τσακίρογλου, τον Γιώργο Κιμούλη, την Αλεξάνδρα Αϊδίνη κ.α., ενώ έχει καταπιαστεί και με τη σκηνοθεσία. Τα τελευταία χρόνια επίσης, προετοιμάζει μαθητές για να μπουν σε δραματικές σχολές.

Το 2005 είχε υποψηφιότητα για το βραβείο “Μελίνα Μερκούρη” για την παράσταση “Τιρζα, η βασίλισσα του Ηλιου”.

Στον κινηματογράφο έχει πάρει μέρος στην μεγάλου μήκους ταινία “Οι Αισθηματίες (2014)” σε σκηνοθεσία Ν. Τριανταφυλλίδης, στις μικρού μήκους ταινίες “Largo (2012)” σε σκηνοθεσία Σ. Πάσχου, “Avalon (2012)” σε σκηνοθεσία Δ. Παπαναστασίου, υποψήφια για το βραβείο καλύτερης γυναικείας ερμηνείας, “Οι Πεινασμένοι (2011)” σε σκηνοθεσία Γ. Μπακάλη, που συμμετείχαν στο 35ο εθνικό διαγωνιστικό τμήμα του φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Δράμας και τέλος, συμμετείχε στην μεγάλου μήκους ταινία “Dead Europe (2012)” σε σκηνοθεσία T. Kravitz, η οποία διηγείται την ιστορία ενός Αυστραλού o οποίος ψάχνει να βρει το παρελθόν του στην Ελλάδα.

Ηλιάννα Μαυρομάτη: Μιλά για τους ρόλους στην τηλεόραση

Ο πρώτος τηλεοπτικός ρόλος της Ηλιάννας Μαυρομάτη ήταν στη σειρά του ΑΝΤ1 “Λίτσα.com” το 2008. Το 2015, έπαιξε στα επεισόδια “Θηρίο”, “Πένθος”, και “Τρία” της σειράς θρίλερ του Πάνου Κοκκινόπουλου “10η Εντολή”. Επίσης, στην τηλεόραση, έχει συνεργαστεί με τους Ο. Μαλέα, Δ. Κουτσιαμπασάκο και Π. Πορτοκαλάκη.

Για τον ρόλο της στη σειρά “Αυτή η νύχτα μένει”, η Ηλιάννα Μαυρομάτη έχει πει: “Το καστ είναι καταπληκτικό και όλοι οιξ συνάδελφοι είναιξ εξαιρετικοί επαγγελματίες, θεατρικοί ηθοποιοί με μεγάλη πείρα. Η αισθητική είναι κινηματογραφική και πολύ όμορφη… Μακάρι όλα να πάνε καλά. Θέλω πολύ ο κόσμος να συνδεθεί με αυτό που θα δει στη μικρή οθόνη. Είναι μια συλλογική δουλειά που έχει όλες τις προϋποθέσεις και τους συντελεστές ώστε να πάει καλά, κι αυτό είναι ένα μεγάλο μου στοίχημα”.

Related posts

«Φωνάζουν» τα γονίδια: Η εκπληκτική ομοιότητα της Κατερίνας Γερονικολού με την κούκλα και γλυκιά μητέρα της

Προσβολή στα Θεία: Η Έλενα Τοπαλίδου ανέβασε αδιανόητο βίντεο να χορεύει ξέφρενα Έμινεμ με λεζάντα «Επιτάφιος»

Δύο μέτρα πόδια, καλλονή: Η Μαίρη Βυτινάρος μάγεψε τον ανδρικό πληθυσμό με την εμφάνιση της στη Μύκονο