Πάρθηκε η απόφαση για την Δέσποινα Βανδή: Μόλις αποκαλύφθηκε ποιο είναι το επόμενό της βήμα

Το τελευταίο διάστημα ακούγονται πολλά για το Fame Story και ο κόσμος ανυπομονεί για την επιστροφή του και για να μάθει τους συντελεστές.

Το πρωί της Τετάρτης 3/5, λοιπόν, ο Νίκος Γεωργιάδης, μέσα από το Πρωινό μας στο κανάλι του ΣΚΑΙ, προχώρησε στην ανακοίνωση σχετικά με την απόφαση της πρώτης τραγουδίστριας για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Το τηλεοπτικό μέλλον της Δέσποινας Βανδή

«Υπάρχει μία φημολογία που θέλει την Δέσποινα Βανδή να κάθεται στην ίδια κριτική επιτροπή, από τον Σεπτέμβριο, και μιλάμε για το Fame Story αυτή τη φορά, όχι το J2US, με την Άννα Βίσση. Ακούστηκε πάρα πολύ αυτό και είχε μεγάλη αναπαραγωγή. Εδώ θα βάλουμε ένα μικρό φρένο σε αυτές τις φήμες και θα πούμε ότι είναι οριστικό.

Η Δέσποινα Βανδή δεν θα είναι στην κριτική επιτροπή του Fame Story και αυτό όχι γιατί δεν θέλει. γιατί έχει ήδη προγραμματισμένη περιοδεία στις Ηνωμένες Πολιτείες με πολλές εμφανίσεις, οπότε δεν θα μπορούσε λόγω χρόνου να γίνει αυτό το πράγμα. Θα είναι από τον Ιανουάριο ή από τον Φεβρουάριο στο J2US στον ALPHA, στο δεύτερο μισό της σεζόν. Το πρώτο μισό θα είναι στο STAR το Fame Story με παραγωγή της Barking Well και μετά θα γίνει στο J2US στον ALPHA».

Το δεύτερο μέρος της συνέντευξης που παραχώρησε η Δέσποινα Βανδή στην εκπομπή Καλύτερα Δε Γίνεται προβλήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 8/4 (δείτε εδώ όσα είπε στο πρώτο μέρος). Η όμορφη τραγουδίστρια ήταν για ακόμη μια φορά άκρως αποκαλυπτική και μίλησε για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην ζωή της

«Μέσα από το The Voice ήρθα πιο κοντά με τον κόσμο. Στο πρώτο επεισόδιο έτρεχα στο καρδιολογικό, νόμιζα ότι παθαίνω έμφραγμα. Ναι ναι. Είχα τεράστια αγωνία το πώς θα φανώ στον κόσμο και αν θα τους αρέσω. Μήπως είμαι περίεργη, μήπως το ένα το άλλο, είχα πολύ μεγάλη αγωνία σε αυτήν την έκθεση!

Αυτή η εικόνα της σταρ που περιγράφεις αφορά μια στιγμή, την επαγγελματική. Όταν κατεβαίνω από τη σκηνή δεν αισθάνομαι τίποτα από όλα αυτά. Αισθάνομαι πως πάνω στη σκηνή είναι ένας ρόλος, δεν αισθάνομαι καθόλου σούπερ σταρ στη ζωή μου. Είμαι μια κανονική εργαζόμενη γυναίκα κατεβαίνει και έχει τις ίδιες έγνοιες για το αν διάβασαν τα παιδιά, για το φαγητό, αν έχει φαγητό το ψυγείο. Ήμουν και είμαι πάντα έτσι. Δόξα το Θεό δεν ένιωσα ποτέ σταρ. Δεν το είδα ποτέ αλλιώς!

Λατρεύω τη μαγειρική, την αγαπώ, με χαλαρώνει. Αν έμενα μόνη μου δεν νομίζω να το έκανα, αλλά είναι φροντίδα. Τα παιδιά μου έχουν μεγαλώσει με μυρωδιές μέσα στο σπίτι κι για εμένα αυτό είναι σημαντικό.

Όσο υπάρχουν πρότζετ στην τηλεόραση που με ιντριγκάρουν, μπορεί να τα κάνω. Μου έχουν γίνει πολλές προτάσεις για διάφορα αλλά περιορίζομαι στον χώρο της μουσικής», ανέφερε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Βανδή.

Related posts

“Στο νησί μου” Σαν γαλαζοαίματη η Άντζελα Γκερέκου στο πιο αρχοντικό νησί της Ελλάδος για Πάσχα

Θρήνος στη δημοσιογραφία: Πέθανε γνωστή δημοσιογράφος και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς

Έλληνας από τους λίγους ο Πρίγκιπας Παύλος: Το μήνυμα για το Ελληνικό Πάσχα που συγκίνησε