Παράτησε το τραγούδι, έγινε γιατρός σε νησί με 20 κατοίκους: Μόνιμος στα Αντικύθηρα σήμερα ο Νίκος Μίχας του Fame Story

Ο Νίκος Μίχας τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από το Fame Story δεν ασχολείται πλέον με το τραγούδι. Σπούδασε στην Ιατρική και σήμερα έχει φύγει από την Αθήνα και μένει σε ένα μικρό μέρος με λίγους κατοίκους προσφέροντας τις υπηρεσίες του και υπηρετώντας το επάγγελμά του πιστά.

Ο Νίκος Μίχας σήμερα βρίσκεται στα Αντικύθηρα

Φοιτητής ιατρικής όταν μπήκε στο ριάλιτι του ΑΝΤ1, ο Νίκος Μίχας ξεχώρισε στο ριάλιτι και στη συνέχεια ασχολήθηκε με το τραγούδι για αρκετά χρόνια. Ώσπου πήρε την απόφαση να ολοκληρώσει τις σπουδές του και να αφιερωθεί στην επιστήμη του.

Και έτσι τώρα, εδώ και περίπου εννέα μήνες, ο άλλοτε σταρ της ελληνικής ροκ μουσικής σκηνής Νίκος Μίχας απολαμβάνει την ηρεμία και την απομόνωση των Αντικυθήρων, ως ο γιατρός του νησιού στο Κέντρο Υγείας.Η καταγωγή του είναι από εκεί, και όπως εξήγησε ο ίδιος στην εκπομπή 360 μοίρες στον Alpha, η γιαγιά του, τού μετέδωσε την αγάπη για τον τόπο του και πλέον ζει ευτυχισμένα εκεί. Μπορεί να κάνει συχνά ταξίδια με προορισμό την Αθήνα αφού είναι η δεύτερη «πατρίδα» του, όμως η βάση του είναι πλέον στα Αντικύθηρα στο οποίο ζουν μόλις 20 μόνιμοι κάτοικοι.Θεωρείται ακριτικό νησί και όταν βρίσκεται εκεί ο Νίκος Μίχας, φροντίζει να περνάει αρκετές ώρες μαζί τους.

Στο καφενείο του νησιού, όλοι μαζί συγκεντρώνονται τα βράδια και απολαμβάνουν κουβεντούλα και καφέ ή κρασί ενώ μερικές φορές ο τραγουδιστής και γιατρός παίρνει τη κιθάρα του και τους τραγουδά αγαπημένα κομμάτια μιας άλλης εποχής.

Φωτογραφίες του Νίκου Μίχα σήμερα

Related posts

Απασφάλισε ο Δημήτρης Μακαλιάς: “Είναι πολύ μπροστά, μας διώχνει λίγους-λίγους για να φέρει το ΑΙ”

«Δυστυχώς όλα να πηγαίνουν προς τα κάτω»: Το μυστικό της Έλενας Παπαρίζου για αψεγάδιαστο πρόσωπο χωρίς νυστέρι

Νεκρή γνωστή παρουσιάστρια: Την σκότωσε ο σύζυγός της και αυτοκτόνησε, σε σοκ τα 3 παιδιά τους που ήταν μέσα στο σπίτι