Παράτησε το μόντελινγκ, έγινε παπάς: Ο ομορφότερος άνδρας της χώρας αρνήθηκε τα λεφτά & αφοσιώθηκε στον Θεό

Όλοι μιλούν για αυτή την αλλαγή που ακολούθησε το πασίγνωστο μοντέλο. Ο “ομορφότερος άνδρας της Ιταλίας“, στον διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε το 2019, στη γείτονα χώρα, παράτησε το μόντελινγκ, για να γίνει ιερέας.

Ειδικότερα, ο Edoardo Santini, που εκτός από μοντέλο, είναι πρώην κολυμβητής, χορευτής και ηθοποιός, γνώρισε κάποιους νέους που πήγαιναν στην εκκλησία και ανακάλυψε την κλίση του, υπογραμμίζοντας «είχα ερωτήματα που δεν είχα θέσει για τον εαυτό μου και τώρα βρίσκω τις απαντήσεις».

Πλέον, ο Santini πήρε τη μεγάλη απόφαση να ακολουθήσει τον δρόμο του Θεού και μεγαλύτερος φόβος του, όπως επισημαίνει, ήταν ότι η επιλογή του δεν θα γινόταν αποδεκτή, αλλά ο 21χρονος έχει πλέον ξεκινήσει το ταξίδι του, προκειμένου να γίνει ιερέας, αφήνοντας πίσω το μόντελινγκ.

Όπως σημειώνει «θα γίνω ιερέας; Δεν ξέρω, είμαι εδώ για να το μάθω. Έκανα αυτό το βήμα που με τρόμαξε, που με εμπόδισε να είμαι ο πλήρης εαυτός μου. Έτοιμος σε περίπτωση που πεις: “Όχι, έκανα λάθος”, αλλά αυτό για το οποίο είμαι σίγουρος είναι ότι δεν θα μετανιώσω για αυτό το ταξίδι, γιατί τώρα μπορώ να φωνάξω: Είμαι ο Eduardo, είμαι 21 ετών και είμαι ευτυχισμένος».

Γιατί αποφάσισε να γίνει ιερέας

Σε βίντεο που ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο οποίο ανακοινώνει την απόφασή του να γίνει ιερέας, ο “ομορφότερος άνδρας της Ιταλίας” τονίζει «σε ηλικία 21 ετών, ο πατέρας μου πήρε την απόφαση να παντρευτεί τη μητέρα μου, επειδή έμεινε έγκυος. Η μητέρα μου έγινε μητέρα σε ηλικία 21 ετών, ενώ εγώ βρίσκομαι στον δρόμο για να γίνω ιερέας, Θεού θέλοντος. Τα τελευταία χρόνια, είχα την ευκαιρία να γνωρίσω κάποιους νέους ανθρώπους, που μου έδειξαν τι σημαίνει η εκκλησία. Μου έδωσαν τη δύναμη να διερευνήσω αυτό το ερώτημα που με απασχολούσε από μικρός, αλλά διάφοροι φόβοι με εμπόδιζαν να το εξερευνήσω σε βάθος. Πέρυσι, για να κάνω το πρώτο βήμα, πήγα να ζήσω με δύο ιερείς και ήταν η καλύτερη εμπειρία της ζωής μου. Μια εμπειρία που μου επέτρεψε να συναντήσω αδελφούς και στην καθημερινή ζωή, αυτή την απάντηση που περίμενα να έρθει από ψηλά. Στο τέλος του έτους, ζήτησα από τον επίσκοπο να μπω στο έτος που προηγείται της ιερατικής σχολής. Τώρα σπουδάζω θεολογία και υπηρετώ σε δύο ενορίες στην Επισκοπή της Φλωρεντίας».

Ο ίδιος χαρακτηρίζει δύσκολη την απόφαση που πήρε και συμπλήρωσε «δεν ήταν μια εύκολη απόφαση, ιδίως από φόβο για την κρίση των άλλων. Αλλά πρέπει να πω ότι έχτισα περισσότερα τείχη για τον εαυτό μου από όσα είχα στην πραγματικότητα. Υπάρχουν εκείνοι που μιλούν πίσω από την πλάτη μου και εκείνοι που δεν έχουν κανένα πρόβλημα να μου πουν ότι είμαι απογοήτευση ακόμη και στην οικογένειά μου, αλλά υπάρχουν και εκείνοι που με στηρίζουν. Πιστοί και μη πιστοί».

Related posts

“Εσύ συνεχίζεις τις βόλτες”: Η πρώτη εμφάνιση του Πρίγκιπα Ουίλιαμ μετά την αποκάλυψη του καρκίνου της Κέιτ

Υγρή και με χρωματιστή πετσέτα: Η Βίσση άπλωσε το κορμί της για το πρώτο μπάνιο της σεζόν και αποθεώθηκε

Με αρβύλες και μάγκικο μπεγλέρι στο χέρι: Όλες γύρισαν να δουν τον Μπισμπίκη που περνούσε από το κέντρο χωρίς τη Βανδή