Παράτησε την υποκριτική, άφησε την αθήνα και άλλαξε ζωή: Ο λόγος που «εξαφανίστηκε» η Λίνα Σακκά από την τηλεόραση

Τη γνωρίσαμε από τη σειρά «Μια Γυναίκα και ένα αυτοκίνητο» και απασχόλησε τη σόου μπιζ για τη σχέση της με τον Γιώργο Χρανιώτη, ο λόγος για τη Λίνα Σακκά που έχει εξαφανιστεί από την τηλεόραση και έχει αλλάξει ριζικά τη ζωή της.

Η Λίνα Σακκά υπήρξε από τις γυναίκες ηθοποιούς που είχαν την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσουν σε πληθώρα ελληνικών σειρών στη δεκαετία των ’90s – ’00s.

Χωρίς ποτέ να απαρνηθεί το ξανθό μαλλί και τους ρόλους που τόνιζαν την έμφυτη γλυκύτητά της, κατάφερε να συνδέσει άρρηκτα το όνομά της με μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της μικρής οθόνης.

Ξαφνικά, όμως, εξαφανίστηκε από τα φώτα της δημοσιότητας…

Η σχέση της με τον Γιώργο Χρανιώτη

Η Λίνα Σακκά πρωταγωνίστησε σε δεκάδες τηλεοπτικές σειρές και ταινίες από τα τέλη του ’90 μέχρι και το 2014. Μάλιστα, η σχέση της με τον Γιώργο Χρανιώτη είχε απασχολήσει κατά καιρούς τα εγχώρια tabloids.
Τα “Μια Γυναίκα και ένα αυτοκίνητο”, “Η Αγάπη Ήρθε Από Μάκρια” “Κούκλες”, “Εκδρομή”, αλλά και το κινηματογραφικό ‘Το Όνειρο Του Σκύλου’ και το θεατρικό ‘Οκτώ Γυναίκες Κατηγορούνται’, συγκαταλέγονται ανάμεσα στις μεγάλες της επιτυχίες.

Μεγαλώνει μόνη της το παιδί της

Πλέον η Λίνα Σακκά έχει αποτραβηχτεί από την υποκριτική και μεγαλώνει μόνη της το παιδί της. «Είμαστε μια άλλη τύπου οικογένεια από τις συνηθισμένες κι από μικρό τον έχω μάθει ότι δεν είναι μόνο η κλασική οικογένεια μαμά, μπαμπάς και παιδιά. Είναι εκείνες που το παιδί ζει με την μητέρα και βλέπει τον πατέρα ή ζει με τον πατέρα του. Έτσι έγινε και με εμένα. Εγώ με τον πατέρα μου μεγάλωσα. Δεν είχα την τρυφερή, μαμαδίστικη σχέση αλλά έγινα πιο τσαμπουκάς. Έχω πολύ καλή σχέση με την μαμά μου», είπε.

Related posts

Το υπέροχο σπίτι της Σταματίνας Τσιμτσιλή με την τεράστια κουζίνα και το πολυτελές μπάνιο: Θυμίζει βασιλικό ανάκτορο

Ηρωίδα αεροσυνοδός: Έσωσε 380 επιβάτες από τρομοκράτες, θυσιάζοντας την ίδια της την ζωή

«Εκείνο το Πάσχα για μένα η Ανάσταση δεν έγινε. Το παιδί μου πάλευε με τον καρκίνο στο νοσοκομείο.»