Παραμένει κούκλος, δουλεύει μακριά από την Αθήνα: Πώς είναι σήμερα ο Σπύρος από το “Θα βρεις τον δάσκαλό σου” και με τι ασχολείται

Η σειρά «Θα βρεις το δάσκαλό σου» είναι από τις πιο επιτυχημένες, που έχουν παρουσιαστεί στην ελληνική τηλεόραση, με την παραγωγή του ΑΝΤ1 να προσφέρει μια ιδιαίτερη ιστορία με τον έρωτα καθηγητή και μαθήτριας, μαζί με σπαρτατιστό γέλιο και εξαιρετικές ατάκες από τους πρωταγωνιστές της.

Ο φίλος του Θάνου Ποντίκη από το σίριαλ

Η ιστορία του Θάνου Ποντίκη και της Μαρίζας Πασπάτη είναι, φυσικά, το βασικό κομμάτι της σειράς, όμως κανείς δεν ξεχνά και την… τρέλα που επικρατούσε ανάμεσα στον Σπύρο Περτούλια, συνάδελφο του Θάνου, και την Άσπα Καλογήρου, κολλητή της Μαρίζας, με το ζευγάρι να μας προσφέρει μπόλικες στιγμές άφθονου γέλιου.

Ο ηθοποιός, που ενσάρκωσε τον Σπύρο, ήταν κάποτε κι ένα όνομα που… έπαιζε δυνατά στις ελληνικές σειρές, τελειώνοντας την καριέρα του τηλεοπτικά επί της ουσίας το 2013, στα «Κλεμμένα Όνειρα». Ο λόγος γίνεται, φυσικά, για τον Γιάννη Δρίτσα, ο οποίος έκτοτε έχει χαθεί από το τηλεοπτικό σκηνικό, έχοντας διαφορετικές ασχολίες και υποχρεώσεις, καθώς στη ζωή του, εκτός των άλλων, υπάρχει και η πατρότητα.

Ο Γιάννης Δρίτσας, πάντως, έχει παραμείνει ολόιδιος με τον άνθρωπο, που γνωρίσαμε ιδιαίτερα μέσα από το ρόλο στο «Θα βρεις το δάσκαλό σου», με τον χρόνο να του έχει φερθεί πολύ καλά. Ο ίδιος, μάλιστα, έχει αφήσει την Αθήνα κι έχει εγκατασταθεί ξανά στη γενέτειρά του, την Καλαμάτα, όπου πραγματοποιεί θεατρικές παραστάσεις και, σε αναρτήσεις του, δεν κρύβει τον έρωτά του για τη μεσσηνιακή πρωτεύουσα.

Η ζωή και η καριέρα του Γιάννη Δρίτσα

Ο Γιάννης Δρίτσας γεννήθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου του 1968 στην Καλαμάτα όπου και μεγάλωσε. Το 1990 εγκαταστάθηκε στην Αθήνα ξεκινώντας σπουδές πάνω στο αντικείμενο της φυσικοθεραπείας.

Παράλληλα ασχολήθηκε με το χορό ενώ το 1994 πέρασε στη Σχολή Καλών Τεχνών Θεσσαλονίκης. Ο ίδιος έχει πει σχετικά «Δεν ήταν παιδικό μου όνειρο να ασχοληθώ με την υποκριτική συγκεκριμένα, όσον αφορά στις καλές τέχνες, αλλά ήθελα να γίνω γλύπτης ή ζωγράφος! Τελικά, εισήχθην στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στο Τμήμα Καλών Τεχνών. Την ίδια χρονιά, με υποτροφία, με δέχτηκαν στην Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης «Αρχή». Το αποτέλεσμα ήταν να αφήσω την Καλών Τεχνών, που ήταν παιδικό μου όνειρο, προς χάριν της υποκριτικής».

Εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο θέατρο στο έργο “Suburbia” του Μπογκόζιαν στο θέατρο Φούρνος με σκηνοθέτη την Ελένη Σκότη τη σεζόν 1998-1999. Έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο τη σεζόν 1999-2000 κερδίζοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα τότε καθημερινή σειρά του Mega Channel «Για μια θέση στον ήλιο». Εκεί υποδύθηκε τον Αλέξανδρο Κασιμάτη ένα γόνο μίας πλούσιας οικογένειας που ερωτεύεται μία κοπέλα λαϊκής καταγωγής.

Τη σεζόν 2003-2004 επέστρεψε τηλεοπτικά παίζοντας στην κωμική σειρά «Αμαρτίες γονέων» μαζί με τη Χρυσούλα Διαβάτη και τον Κώστα Βουτσά ενώ την ίδια περίοδο εμφανίστηκε στις σειρές «Η Νταντά» και «Επτά Θανάσιμες Πεθερές».

Ακολούθησε ο ρόλος του Λάμπη στο πρώτο κύκλο της σειράς «Βέρα στο δεξί» ενώ από το 2005 μέχρι το 2007 υποδύθηκε τον Σπύρο στην κωμική σειρά του ANT1 «Θα βρεις το δάσκαλό σου». Τη σεζόν 2007-2008 πρωταγωνίστησε στην καθημερινή σειρά του ANT1 «Έρωτας» ενώ έκανε guest εμφανίσεις στη σειρά «Φίλα το βάτραχό σου» με τη Σμαράγδα Καρύδη. Τη σεζόν 2008-2009 εμφανίστηκε στη σειρά «Λόλα» ενώ υπήρξε συμπαρουσιαστής της Βίκυς Καγιά στην εκπομπή «Πρωινός καφές». Από το 2011 μέχρι το 2013 υποδύθηκε τον καθηγητή Γρηγόρη Γιατράκο στην καθημερινή σειρά του Mega Channel «Κλεμμένα Όνειρα».

Related posts

Στράπλες μαγιό, λεοπάρ χρώμα: Η Ματσούκα βγήκε έτσι στην παραλία και γύρισε κεφάλια

Με cargo παντελόνι η κόρη, με σακάκι η μαμά! Μαριτίνα και Μιμή Ντενίση ποζάρουν αγκαλιά στην Αράχωβα

Δίδαξαν στυλ με 60 ευρώ: Ντάνος Βαμβακούση βγήκαν βόλτα με την κόρη τους αλλά όλοι κοιτούσαν τα παπούτσια τους