Παραμένει κουκλίστικο! Δείτε πώς είναι το εξοχικό της Αλίκης στο Θεολόγο που πούλησε ο Παπαμιχαήλ πριν 22 χρόνια

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη κατάφερε μέσα στα χρόνια να αξιοποιήσει την φήμη, που απέκτησε μέσα την αποθέωσή της ως απόλυτη Ελληνίδα σταρ, που έφτασε στο να γίνει ακόμη και κέρινο ομοίωμα, με ένα από τα αγαπημένα της μέρη να είναι το εξοχικό της στο Θεολόγο Φθιώτιδας.

Πρόκειται για ένα κτίσμα ακριβώς δίπλα στη θάλασσα, με τεράστιο κήπο και για θέα το απέραντο γαλάζιο, από το οποίο δεν θα μπορούσε να λείπει και μια πισίνα.

Παραμένει κουκλίστικο!

Στο εξοχικό της στον Θεολόγο, περνούσε στιγμές ξεγνοιασιάς, μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα και οι καλοί της φίλοι ταξίδευαν μέχρι εκεί για να τους φιλοξενήσει. Στο σπίτι μπήκε πωλητήριο το 2002 έναντι του ποσού των 340.000 δραχμών και όπως είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή του ο γιος της, Γιάννης Παπαμιχαήλ, είχε μετανιώσει που αποφάσισε να πουλήσει το εξοχικό.

Το σπίτι αυτό πλέον ανήκει σε έναν νέο ιδιοκτήτη, ο οποίος έχει δείξει μεγάλο σεβασμό στην ιστορία του και το διατηρεί σε άψογη κατάσταση. Εξωτερικά έχει την όψη ενός μοντέρνου και καλοδιατηρημένου εξοχικού το οποίο είναι γεμάτο ζωή και είναι σε άριστη κατάσταση χωρίς να έχουν φυσικά φανεί σημάδια εγκατάλειψης.

Related posts

Μητέρα, σύζυγος, επαγγελματίας: Πρότυπο γυναίκας η Ελένη Μενεγάκη, έτσι γιορτάζει τη σημερινή μέρα

“Όπως έστρωσε θα κοιμηθεί” H Μάγδα Τσέγκου έιπε για τη Σάττι αυτό που κανείς δεν τόλμησε

Θρήνος: Αυτοκτόνησε γνωστός παίκτης ριάλιτι, κανείς δεν ήξερε τι περνούσε