Παραμένει εντυπωσιακή όπως πριν: Η Ιωάννα Μαλέσκου στο 9ο μήνα δεν έχει πάρει ούτε γραμμάριο στην εγκυμοσύνης της

Σε λίγο καιρό, η Ιωάννα Μαλέσκου θα κρατάει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί, καθώς διανύει ήδη τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Μάλιστα, λίγο πριν φέρει στον κόσμο την κόρη της, η πρώην παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ ετοιμάζεται να παντρευτεί με πολιτικό γάμο με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Δανιά.

Λίγο πριν το… διπλό χαρμόσυνο γεγονός, η Ιωάννα Μαλέσκου βρέθηκε σε ένα κοσμικό event στην καρδιά της Αθήνας. Η παρουσιάστρια έλαμπε από ευτυχία και αναμφισβήτητα η περίοδος της εγκυμοσύνης της πάει πολύ!

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της

Η Ιωάννα Μαλέσκου πιο χαρούμενη και όμορφη από ποτέ πόζαρε στον φωτογραφικό φακό του TLIFE, λίγες εβδομάδες πριν γίνει μητέρα για πρώτη φορά.

«Να πείτε και με έναν πόνο, αν και δεν θα είναι ένας, λένε. Μπήκαμε στο μήνα μας και μετράμε αντίστροφα. Θα παντρευτούμε πολιτικό πολύ άμεσα. Για τον θρησκευτικό δεν ξέρω να σου πω γιατί πρέπει να συναινέσουν και οι δύο σε αυτό.

Είπα πολύ απλά στον σύντροφό μου ότι “περιμένουμε μωράκι”. Ο σύντροφός μου είναι κούκλος, να πάρει το μωράκι τα πάντα από αυτόν», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών.

Δείτε φωτογραφίες:

Related posts

Συλλεκτική φωτό, κυκλοφόρησε 30 χρόνια μετά: Η 10χρονη Σοφία στην αγκαλιά της 34χρονης μαμάς της Άννας Βίσση

Απλά ντυμένοι και πιασμένοι χεράκι χεράκι: Πάσχα στη Μύκονο για Βανδή – Μπισμπίκη αλλά όλοι πρόσεξαν κάτι άλλο

“Χάλασε ένα βήμα πριν το γάμο”: Η εξομολόγηση της Μαρίας Μπακοδήμου για τον μεγάλο της έρωτα