Παραδοσιακό, ξύλινο και με σαχνıσιά: Αuτό είναι το πατρικό σπίτι της Φαίης Σκορδά στην Άνω Πορόια

Με θέα την πανέμορφη λίμνη Κερκίνη και χτισμένο στους πρόποδες του βουνού βρίσκεται το όμορφο πατρικό της Φαίης Σκορδά στις Σέρρες και συγκεκριμένα στο δημοτικό διαμέρισμα στα Άνω Πορόια. Μάλιστα, εντύπωση προκαλούν τα σαχνισιά, καθώς είναι μια τεχνοτροπία που δεν την έχουμε συνηθίσει και τόσο πολύ στην Ελλάδα.

Το παραδοσιακό σπίτι της στις Σέρρες

Η παρουσιάστρια έχει περάσει όλα αυτά τα χρόνια αρκετά Χριστούγεννα μαζί με τους δύο γιους της Δημήτρη και Γιάννη στο συγκεκριμένο σπίτι, καθώς τα οικονομικά της το επιτρέπουν ειδικά μετά το deal που έκανε με τον ΣΚΑΙ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σπίτι ακολουθεί την Μακεδονίτικη Αρχιτεκτονική με στοιχεία που έφεραν από την Ήπειρο και Δυτική Μακεδονία.

Πρόκειται για ένα κτίριο με σαχνισιά, ξυλοδεσιές και φουρούσια που πραγματικά το χαζεύεις καθώς το βλέπεις. Το ξύλο φυσικά υπερτερεί των υπόλοιπων υλικών τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό του σπιτιού.

Υπενθυμίζεται πως με το πολυτελές αμάξι που έχει η Φαίη Σκορδά η διαδρομή προς το πατρικό της σπίτι, παρά τη μεγάλη απόσταση από την Αθήνα, φαντάζει παιχνιδάκι.

Δείτε φωτογραφίες

Related posts

Γιάννης Πουλόπουλος: «Αφήνω την Καινούργιου και πάω Μύκονο στον άνθρωπό μου που είμαστε 12 χρόνια μαζί»

Μέλπω Κωστή: «Είμαι η μοναδική που έχασε το παιδί της για να τα εγκαταλείψω όλα; Ζήτησα ψυχολογική υποστήριξη»

“Έχω κάτι σημαντικό να σας πω”: Ο Γάλλος της Eurovision είπε αυτό που όλοι θέλαμε να μάθουμε