Παπανικολάου:«Αν δεν ήμουνα εγώ, η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν θα είχε μείνει έγκυος»

Ο Έλληνας διδάκτωρ Μαιευτικής, Νικόλαος Παπανικολάου, μίλησε κάποτε για την μεγάλη σταρ της Ελλάδας Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Δεν θα είχε μείνει έγκυος αν δεν ήμουν εγώ

«Παιδί μου, για μένα όλα αυτά πέρασαν. Είναι πολλά χρόνια που ασχολούμαι μόνο με το χωριό μου, τον Πλάτανο Αιτωλοακαρνανίας».

«Η Αλίκη, εκτός από πελάτισσά μου, ήταν και πολύ καλή φίλη. Εγώ τη βοήθησα να κάνει το παιδί της. Αν δεν ήμουν εγώ, η Αλίκη δεν θα μπορούσε να μείνει έγκυος»

Οι εφημερίδες την χαρακτήριζαν στείρα!

«Η Αλίκη την εποχή εκείνη, μεταξύ 1968 και 1969, γύριζε την ταινία ”Η δασκάλα με τα ξανθά μαλλιά” στη Μακρινίτσα. Δεν μπορούσε να μείνει έγκυος με κανέναν τρόπο. Εγώ ήμουν ήδη καθηγητής και είχα μεγάλες προσωπικότητες στο πελατολόγιό μου. Ήμουν στη Θεσσαλονίκη. Της είπαν λοιπόν ότι ο μόνος που μπορεί να σε βοηθήσει να μείνεις έγκυος είναι ο Παπανικολάου. Είχε ταλαιπωρηθεί. Είχε κάνει πολλές προσπάθειες, με πολλούς γιατρούς, για να μείνει έγκυος, όμως, δεν τα είχε καταφέρει».

«Ήρθε λοιπόν στη Θεσσαλονίκη που βρισκόμουν και μου λέει με βουρκωμένα μάτια: ”Γιατρέ, είσαι η μόνη μου ελπίδα για να μείνω έγκυος. Δεν αντέχω άλλο. Έχω γίνει ρεζίλι, γιατί οι εφημερίδες γράφουν ότι είμαι στείρα”.

Και της απαντάω: ”Το ξέρω, Αλίκη μου. Όμως, έχεις πάει μέχρι και σε καθηγητές μου. Αν δεν μπόρεσαν αυτοί, θα μπορέσω εγώ; Θα κάνω μια τελευταία προσπάθεια”».

Related posts

“Το μωρό έχει και πατέρα” Η Μαίρη Συνατσάκη ξεσάλωσε το Πάσχα στην Πάρο σε μαγαζί με δυνατή μουσική

Πίνω και μεθώ: Βγήκε στη φόρα μετά θάνατον, η σπάνια φωτό της Παναγιωτοπούλου με την εθνική μας σταρ

Όλοι τον θέλουν για πεθερό! Η κόρη του Σφακιανάκη είναι από τις ωραιότερες Ελληνίδες αυτή τη στιγμή