Παπαδόπουλου Για Survivor: «Έκρυψα Χρήματα Στο Μπούστο Μου…»

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ανέφερε πως τελικά δεν κατάφερε να πάρει μαζί της τα χρήματα επειδή τα βρήκαν τα παιδιά της παραγωγής.

Η πρώην παίκτρια του Survivor, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «The 2Night Show» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο Survivor.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ρώτησε «υπάρχουν μερικοί αστικοί μύθοι. Ένας από αυτούς είναι ότι έχετε ραμμένα χρήματα στις τσέπες σας, δεν μιλάω για σένα προσωπικά. Κάποιοι παίκτες, βρίσκουν κόλπα διάφορα και δίνουν δολάρια εδώ κι εκεί στους ντόπιους για να τους κάνουν δουλειές. Για να τους δώσουν ένα κινητό, ένα φαγητό. Είναι πραγματικότητα;».

«Είναι πραγματικότητα, μου το είχαν πει κι εμένα πριν να φύγω, ότι μπορώ να πράξω έτσι. Δεν σου κρύβω ότι κι εγώ φρόντισα να κρύψω κάποια χρήματα. Τα έκρυψα στο μπούστο μου, αλλά το βράδυ ήρθαν οι άνθρωποι της παραγωγής να μας ξυπνήσουν για να μας πάρουν όλα τα προσωπικά μας αντικείμενα, και να μας ψάξουν, μέσα στον ύπνο μας ήρθαν. Δυο κοπέλες ήρθαν και έψαξαν όλα μας τα ρούχα και μας αφαίρεσαν κινητά, λεφτά και διαβατήριο φυσικά γιατί που θα το είχαμε μέσα στις παραλίες και τις καλύβες», ανέφερε.

«Μας έγδυσαν, πήραν όλα μας τα πράγματα, μας έδωσαν τα ρούχα του χορηγού και μας άφησαν με αυτά στο δωμάτιο. Δεν είναι τόσο εύκολο, μια τόσο μεγάλη παραγωγή, η οποία θέλει να δείξει την ταλαιπωρία, που ότι αν ράψεις λίγα δολάρια και τα περάσεις, η ταλαιπωρία αυτή θα μικρύνει, οπότε δεν τους συμφέρει. Δεν ξέρω αν κάποιος κατάφερε να το κάνει. Εμένα δεν έπεσε στην αντίληψή μου. Αν έπεφτε στην αντίληψή μου, είναι ένα παιχνίδι επιβίωσης οπότε θα του έβγαζα και το καπέλο. Πιστεύω ότι όλα τα παιδιά που ζήσαμε μαζί οτιδήποτε είχαν θα το μοιραζόντουσαν…», συμπλήρωσε μεταξύ άλλων.

Related posts

Συλλεκτική φωτό, κυκλοφόρησε 30 χρόνια μετά: Η 10χρονη Σοφία στην αγκαλιά της 34χρονης μαμάς της Άννας Βίσση

Απλά ντυμένοι και πιασμένοι χεράκι χεράκι: Πάσχα στη Μύκονο για Βανδή – Μπισμπίκη αλλά όλοι πρόσεξαν κάτι άλλο

“Χάλασε ένα βήμα πριν το γάμο”: Η εξομολόγηση της Μαρίας Μπακοδήμου για τον μεγάλο της έρωτα