Παντρεύτηκαν Νίκος Κουρής και Έλενα Τοπαλίδου: Ο ρόλος του γιου τους και οι διάσημοι καλεσμένοι

Παντρεύτηκαν νωρίς το απόγευμα της Τρίτης 12 Δεκεμβρίου ο Νίκος Κουρής και η Έλενα Τοπαλίδου. Ο γιους τους συνόδευσε τη νύφη, ενώ αρκετοί ήταν οι διάσημοι καλεσμένοι.

Το ζευγάρι πήρε την απόφαση έχοντας διανύσει μαζί μια διαδρομή 18 χρόνων και έχοντας αποκτήσει έναν γιο που πια είναι 16 ετών, τον Πέτρο. Μάλιστα, το νυφικό το παρήγγειλε ο Νίκος Κουρής.

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Ελένη Καρακάση, Κωνσταντίνος Γαβαλάς, ήταν μερικοί μόνο από τους καλλιτέχνες που τίμησαν τους νεόνυμφους με την παρουσία τους.

H στιγμή που ο γιος παραδίδει την μητέρα του

Ο Νίκος Κουρής έφτασε στην εκκλησία τρέχοντας κατευθείαν μετά από γύρισμα και δεν έκρυψε το άγχος του να να πάνε όλα καλά. Οι καλοί του συνάδελφοι και φίλοι που ήταν προσκεκλημένοι στο μυστήριο αστειεύονταν μαζί του πριν φτάσει η νύφη στην εκκλησία.

Η Έλενα Τοπαλίδου έφτασε στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Θεοτόκου στο Παλαιό Φάληρο αφού πρώτα έκανε τον κύκλο με το κάμπριο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε. Στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας την παρέλαβε ο γιος της, Πέτρος, για να την οδηγήσει νύφη μπροστά στον πατέρα του.

Το άγχος ήταν έκδηλο και η νύφη έχασε για λίγο την ισορροπία της καθώς ανέβαινε τα σκαλιά, όταν πάτησε το νυφικό της.

Λίγα δευτερόλεπτα συγκέντρωσης και έπειτα έφτασε μπροστά στον γαμπρό, Νίκο Κουρή με τον οποίο αντάλλαξαν ένα φιλί στα χείλη.

Η Έλενα Τοπαλίδου δεν πάτησε το πόδι του γαμπρού. Αντί γι’ αυτό προτίμησε να κάνει ως χορογράφος μια χορευτική φιγούρα. Τέντωσε το πόδι της προς τα πίσω προκαλώντας χαμόγελα στους παρευρισκόμενους.

Έχοντας αποβάλει πλέον κάθε έγνοια και πραγματοποιήσει κάθε τους επιθυμία για τον γάμο τους, ο Νίκος Κουρής και η Έλενα Τοπαλίδου αντάλλαξαν φιλιά με πάθος βγαίνοντας από την εκκλησία.

Related posts

“Αγκιστράκι!” Διακοπές με τους δύο άντρες της η Κατερίνα Παπουτσάκη σε καταγάλανο προορισμό

Ναταλία Γερμανού: “Κι εμείς ήμασταν κουρασμένοι το 2005 αλλά δεν τολμήσαμε να χασμουρηθούμε”

«Διπλό» το κακό για Τατιάνα Στεφανίδου και Νίκο Ευαγγελάτο – Πολύ άσχημα τα μαντάτα για το ζευγάρι