Παντελής Τουτουντζής: «Τα παιδιά μου μεγαλώνουν με δύο μπαμπάδες, σημασία έχει η αγάπη»

Ο Παντελής Τουτουνζής πέρα από makeup artist είναι και ένας τρυφερός σύζυγος και πατέρας. Ο ίδιος μίλησε για την απόφασή του να αποκτήσει παιδιά και είναι πολύ ευτυχισμένος για αυτό.

Καλεσμένος στην εκπομπή “Super Κατερίνα” του ALPHA μίλησε ανοιχτά για την οικογένειά του, τον σύζυγό του, τα παιδιά τους αλλά και το πώς έχει εξηγήσει στα παιδιά το γεγονός ότι μεγαλώνουν με δύο μπαμπάδες που τα λαρεύουν.

Η απόφαση να αποκτήσει παιδιά

«Το δουλέψαμε πάρα πολύ. Είμαστε 15 χρόνια με τον σύντροφο μου. Ήταν ανάγκη μας από τον τρίτο, τέταρτο χρόνο. Θέλαμε να το κάνουμε με πολλή ουσία όλο αυτό, γιατί παιδί κάνεις μόνο όταν έχεις ανάγκη να δώσεις αγάπη. Ούτε να αποδείξεις τίποτα, ούτε να κάνεις τίποτα άλλο. Και δεν το υποψιάζεται πόση αγάπη, με το που γεννιέται το παιδί λες, «υπάρχει τόσος χώρος στην καρδιά μου ακόμα, που δε θα τον έκανα τίποτα;», είναι μαγικό».«Δεν έχουμε αντιμετωπίσει ουσιαστικά κανένα πρόβλημα. Αντιθέτως, αυτό που λίγο έχει αλλάξει και μπορεί να είναι και άβολο μερικές φορές, είναι ότι μερικοί άνθρωποι μας πλησιάζουν πιο πολύ για το θεωρούν λίγο μοντέρνο. Που αυτό είναι το ίδιο άκυρο, με το να σου γυρνούν την πλάτη».

«Από την ηλικία «μηδέν», έχω μια καταπληκτική ψυχίατρο που ασχολείται με το θέμα, μεγάλωσαν χωρίς κανένα ψέμα, καμία υποκρισία. Με τις γιαγιάδες, τους παππούδες. «Υπάρχουν οικογένειες», είπαμε, «που υπάρχουν 2 μαμάδες, 2 μπαμπάδες, οικογένειες που μπορεί να είναι μονογονεϊκές. Σημασία έχει η αγάπη, η λατρεία που σας έχουμε», περιγράφει.

«Φαντάσου, προχθές ήταν το πάρτι του και έμπαινε μέσα και έλεγε «ελάτε να δείτε τους μπαμπάδες μου». Στα παιδιά που είχαμε καλέσει από το σχολείο. «Μπαμπάς Νάσος, Μπαμπάς Παντελής. Τους αγαπάω.» Είναι αγάπη.»

Related posts

“Κανένα ξενοδοχείο δεν της ανήκει”: Σάλος με το διαζύγιο Οικονομάκου , πώς θα μοιραστεί η περιουσία

“Προχώρα σε θέλει όλη η χώρα”: Η εντυπωσιακή πρεμιέρα της Ιωάννας Μαλέσκου, τις έσβησε όλες με αυτό που φόρεσε

“Γι’ αυτό χώρισα με τη Ρούλα Κορομηλά”: Το αποκάλυψε τόσα χρόνια μετά ο Στέφανο Σαρτίνι