Πάντα στο πλευρό της: Ο Βασίλης Μπισμπικης εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της Βανδή και ο έρωτας δε κρύβεται

Πρεμιέρα έκανε χθες η Δέσποινα Βανδή σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, μαζί με τις ‘‘Μέλισσες”. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην είναι εκεί  και να δώσει την δική του υποστήριξη στην αγαπημένη του, ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης.

Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στη σκηνή με μία ολόσωμη φόρμα, η οποία αναδείκνυε υπέροχα το καλλίγραμμο κορμί της και όπως ήταν φυσικό, αποθεώθηκε από τους θαμώνες και για τις στυλιστικές της επιλογές αλλά και για τις επιτυχίες της.

Δέσποινα Βανδή: Στο πλευρό της ο αγαπημένος της

Από το πλευρό της μια τέτοια βραδιά δε θα μπορούσε να λείπει φυσικά ο αγαπημένος της, Βασίλης Μπισμπίκης. Ο γνωστός ηθοποιός ήταν εκέι, μαζί με τον καλο του φίλο Μανώλη Κονταρό, ο οποίος  φροντίζει να βρίσκεται πάντα στο πλευρό της συντρόφου του και να τη στηρίζει έμπρακτα σε κάθε της βήμα. Δεν είναι άλλωστε λίγες οι φορές που τον έχουμε δει να βρίσκεται στα παρασκήνια του J2US μιας και η τραγουδίστρια βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του show.

Δέσποινα Βανδή: Δείτε φωτογραφίες από την χθεσινή βραδιά

Δέσποινα Βανδή: Δείτε το video

Related posts

Άφησε τις ειδήσεις, αποσύρθηκε από τη δημοσιότητα: Η σπάνια φωτο της Τζέλας Παυλάκου 30 χρόνια μετά την “εξαφάνιση”

Όλοι ρωτούσαν να μάθουν ποια είναι: Η Χριστιάνα Αριστοτέλους περπάτησε στις Κάννες & εμφανίστηκε καλύτερα κι από τις Γαλλίδες σταρ

«Πονάω πολύ»: Ράκος ο Γιάννης Ζουγανέλης μετά τα μαντάτα που έμαθε για τον καλό του φίλο Σταρόβα